2777
2789
عنوان

نحوه کاشت سبزی تو خونه

1656 بازدید | 25 پست

سلام کسی تجربه کاشت انواع سبزی تو خونه چه تو جعبه یا گونی یا نایلون یا بطری نوشابه یا گلدان  فرق نمیکنه اگه داره ممنون میشم راهنمایی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دلم میخواد بکارم ولی منم نمیدونم😢

من تو سبد میوه ای کوچیک مستطیلیا هستن که از میوه فروشی میخریم،تو اونا را تهشو سفره یکبار مصرف دولا میذاشتم،بعدم خاک برگ میریختم و بذر تازه میخریدم و میکاشتم.البته بذار اردیبهشت بکاری.

من تو سبد میوه ای کوچیک مستطیلیا هستن که از میوه فروشی میخریم،تو اونا را تهشو سفره یکبار مصرف دولا م ...

فرق نمیکنه بذرش چه سبزی باشه؟و خوب رشد میکرد؟و کجا بزارم خوبه؟

عزیزم لطفا نحوه کاشت رو بهم بگو

از عطاری بگیر بسته بندیه قیمتشم خیلی ارزونه بعد یکمشو تو یه لیوانی خیس کن بزار لعاب بندازه. 

سه چهار ساعت بزار . بعدش روی کوزه یا ظرفی که میخای روش بکاری مثل عروسک اینا روش پنبه بزار ابپاشی کن بعدشم اینا ک لعاب خوبی دارن بریز روشون و روشم با پلاستیک ۲۴ ساعت بپوشون و مرتب روزی دو سه بار ابپاشی کن ریشه میزنه. 

اگه خاستی تو ظرف بکاری پنبه بزار و اونم بریز روش و ابپاشی و تمام 

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)