2777
2789
عنوان

می‌خوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 38 پست
آره خودمم همین فکرومیکنم فقط یکم شرایط وجوخونه متشنج میشه دیگه که بایدتحمل کنم چاره ندارم

روزیک خاستی بهشون بگی 7 بار ناد علی بخون فوت کن تو خونه کلا هر وقت دیدی جو خطریه 7 بار نادعلی معجزه میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا آه نداره باناله سوداکنه سرکارم می‌خوام برم می‌خوام تویه سالن زیبایی مشغول بشم 

خوب میکنی،اول شاغل‌شو،کار کن ی پولی داشته باشی.بعد وقتی جدا میشی برا خودت مستقل‌شو خونه بگیر،یا مثلا وقتی با خانوادت میخوای زندگی کنی ی شغلی ی پولی داشته باشی+مهریه.

روزیک خاستی بهشون بگی 7 بار ناد علی بخون فوت کن تو خونه کلا هر وقت دیدی جو خطریه 7 بار نادعلی معجزه ...

عزیزم ازپنجشنبه بهشون گفتم اومدم خونه مادربزرگم ولی جدی نمیگیرن فکرمیکنن برمیگردم دوباره

عجب مامان بزرگ افتضاحی

فکرحرف مردمومیکنه آبرو واین حرفا .آخه یه دخترعموم هم شوهرش مشکل داره شایداونم جدابشه وعموکوچیکمم فوت شده وبیوه ی اون رو هم مادربزرگم نگه میداره