2777
2789

سلام دوستان

برای روز مرد میخوام با پس اندازام کفش چرم اصل بخرم

راهنمایی میکنید از کجا بگیرم؟

سمت یافت آباد و شهرک ولیعصر جایی میشناسید؟

من بودم نمیگرفتم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یک پیشنهاد :  هیچوقت برای مرد هدیه ی گرون قیمت نخر، حتی اگر اون اینکارو بکنه، و اینکه هیچوقت از پس اندازت برای هیچ انسانی  هدیه نخر.

امیدوارم از پیشنهادم دلخور نشده باشی عزیز دلم. کاربرای زیادی ممکنه این پست رو بخونن ،گفتم شاید برای یک نفر مفید باشه 🌹🌹💗💗💗💗💗💗💗💗💗

فقط یک پیشنهاد :  هیچوقت برای مرد هدیه ی گرون قیمت نخر، حتی اگر اون اینکارو بکنه، و اینکه هیچوق ...

چرا خب؟ مگه مردا آدم نیستن بیچاره ها؟

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
چرا خب؟ مگه مردا آدم نیستن بیچاره ها؟

آدم نیستن چیه عزیز دلم؟؟  پدر من،  برادر من، همسر من  همشون مرد هستن و بهشون افتخار میکنم‌ . 

فلسفه اش چیز دیگه ایه. که اگر علاقه داشتی میتونی در موردش مطالعه کنی دوست خوبم 🌹💗

آدم نیستن چیه عزیز دلم؟؟  پدر من،  برادر من، همسر من  همشون مرد هستن و بهشون افتخار م ...

چی بگم والا. من به فلسفه و حکمت و این چیزا اعتقاد ندارم.😂😂 هر کاری دلم بگه انجام میدم. همیشه هم بهترین کادو رو برای همسرم میخرم. اونم همیشه قدردان محبت بوده‌

دبگه طرز فکرا با هم فرق داره دیگه.🌹🌹🌹🌹

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush