پسرا هم بگن اگه یه هفته هیچ دختری رو کره ی زمین نبود چی کار می کردین️️😒
پیجم : @music_best369 من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃 البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈 آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
من یه لباس راحت می پوسیدم می رفتم نصف شب پیاده روی پیادع خونه دختر خالم بعد با اون تا صبح ول می گشتیم راحتتت😍
پیجم : @music_best369 من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃 البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈 آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
تا نصف شب میرفتم قدم میزدم با هر لباسی ک خوشم میومد
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارمدوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید