2777
2789

دیروز فهمیدم حاملم رفتم دکتر گفت چهارهفته و چهار روزته وقتی فهمیدم خیلی ذوق کردم وخداروشکرکردم یکسالونیمه ازدواج کردم وقتی اومدم خونه به شوهرم گفتم باردارم اولش ذوق کرد ولی بعدش گفت نمیخوام بچه باید سقط بشه چقدرالتماسش کردم چقدر گریه کردم که من بچمو میخام میگفت من باباشم من نمیخامش وقتی شب اومد خونه دوست و پامو گرفت یه لیوان زعفرون بهم داد میخواستم بالابیارم ولی نذاشت بامشت میزد تو شکمم فقط خدا رو صدا میزدم امروزم گفت قرص میارم باید بخوری وگرنه خودت میدونی اینقدر میزنمت تا بمیره از دیشب تاحالا دارم میمیرم دلم درد میکنه نذاشت طعم مادرشدن رو بچشم .برام دعا کنید دلش به رحم بیاد دارم دق میکنم نذاشت حتی خوشحالیم به یک ساعت برسه من بچمو دوس دارم ولی اون نه توروخدا دعا کنید دارم میمیرممیم ازغصه

غصه آنجا ست...وقتی دلم سوخت دلش خنک شد...

اگه بچه نمیخاست باید شلنگشو جم میکرد تا بچه ای نباشه😑

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

عضویتت مبارک😐😐

الان باور کنم؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر قصه نیست باید بپرسم چجوری با یه مرد زندگی میکنید رابطه دارید بعد انقده در مورد مسایل اصلی زندگی تفاوت دارید

من عقیده دارم اون بچه سقط بشه بهتره تا توی اون خانواده ناسالم به دنیا بیاد

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

باورم نشد

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

شوهرت فک کنم مشکل روحی روانی داره 

با این مرد وحشی بچه میخوای چیکار دقیقا😐

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

باتوجه ب عضویتت و در نظر گرفتن احساس کاربرانی ک قراره نابود کنی و بازیچه بشن

شوهر اینجوری داری بچه میخوای چیکار میخوای بچه رو بدبخت کنی؟

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

این کارا چیه ینی چی اگه بچه سقط نشد چی خدای ناکرده ناقص بدنیا بیاد چی برین یه دکتری 

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دارای مدرک بین المللی ارایشگری هر سوالی داشتین درخدمتم😍❤️ ♡ شاعر میـگه:خوبتو میـگن ولے بدتو میـخوان تولدت ن ولے ختمتو میـان ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆