شمارو منظورم نیستا کلا اینطور جا افتاده که هرکی ازدواج کنه باید همون سرجاش وایسته من زنداییام بعد از ...
بستگی داره هدف چی باشه
الان سمیرا زرگری بولد شده دیگه سرمربی اسکی هست شوهرش به هر دلیلی ممنوع الخروجش کرد اگه مجرد بود این اتفاق نمیفتاد
در هر صورت تو ایران ازدواج کردن یه دختر یعنی محدودیت
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
درسته متاسفانه خیلیا اینطور ولی دور وور ما این نیس خدارو شکر
یعنی الان شما بخوای سفر خارجی بری شوهرت راحت اجازه میده؟
منم در حد خودم ازادی دارم ولی بخوای منطقی نگاه کنی اخرش زیردست شوهرامونیم دیگه
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
و البته درصد افرادی که محدود میشن خیلی خیلی خیلی بیشتره
حالا یه نفرم اینکارو نکرده میشه اسم برد
آره بخدا من هر کاری کنم فقط اطلاع میدم نه اجازه بگیرم
خب اینبار بهش بگو میخوام با دوستام برم ایتالیا
واکنششو فقط برای خودت ببین و بدون
شب بخیر