2777
2789
عنوان

کرونا😳😳😳😳😳😳

309 بازدید | 33 پست

وای من از دیشب گلوم حالت خارش داره 😭مامانمم همینطور شده از دیشب 

علائم اولیش چیه دوستان ؟اینجا کسی هست گرفته باشه ؟پشت شونه مم بعضی اوقات ی تیر کوچیک میکشه ،میترسم 

خارش تنها ک علاعمش نیست عزیزجان خارش معمولا حساسیته 

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یروزه اینجوریم از ترس وسایلمو جدا کردن همشون ماسک زدن ولی دکتر نرفتم من گلوم چرک کرده 

یهو شدید شد یا کم کم من از دیشبه ،هی بیشتر میشه درد نداره فعلا درحد خارش و سرفه تکه 

اصلا نترس این ویروس آدم ترسو رو از بین میبره اما اگه قوی باشی مثد یه سرماخوردگی رد میشه میره آب نمک خوبه از بینی قرقره کن واز دهن بده بیرون بعدش غذای آبکی و سوپ خوبه وبعدش آبمیوه و چای هم خوبه آبم زیاد بخور بعدش حتما دکتر برو استراحت هم خوبه به خودت برس

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
یهو شدید شد یا کم کم من از دیشبه ،هی بیشتر میشه درد نداره فعلا درحد خارش و سرفه تکه 

من دیروز عصر شروع شد آبریزش صب ک پاشدم گلوم چرک کرد اینا که پشت گوشاشون زخم شد از ترس کرونا ماسکو یه دیقم در نمیارن

خسته ام بسکه نوشتم ز فراقت جانا

من و همسرم داریم فردا میریم تست بدیم🥺🥺🥺🥺

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

چجوری بخور بدم ؟بدتر نشه 

نه بابا نعناع بریز قابلمه بجوشه حوله بنداز سرت نفس بکش با دهن . من کرونارو اینطوری رد کردم شوهرم گرفته بود مثبت بود من فقط بدن درد دیگه هیچی 

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘