با رلم حرف میزدیم که یهو گفت که دوستم نداره دیگه و یه دختر وارد زندگیش شده که حتی رابطه هم باهاش داشته و الان عذاب وجدان داره و قصدش ازدواجه باهاش منم بهش گفتم به درک برام مهم نیست و منم میخاستم بهت بگم که دیگه دوست ندارم و رفیق صمیمیت رو دوست دارم(من عاشق رلم و اینجوری گفتم تا اونم بسوزع) حالا قبلا با رفیق صمیمیش حرف زده بودم و بهم ابراز علاقه کرد و درخواست دوستی داد ولی من ردش کردم حالا وقتی از حرص به رلم گفتم که دوستش رو دوست دارم اونم شروع کرد به فحش دادن و گفت خوب خودت رو نشون دادی من سربه سرت گذاشتم خاستم بدونم چی میگی منم بهش گفتم منم دروغ گفتم ولی باور نکرد و از همه جا بلاکم کرد حالا به نظرتون از پیج اینستاش دوباره بهش پیام بدم؟ یا اینکه دنبال بهانه بود واسه رفتن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وا اون میتونه شوخی کنه تو نباید ناراحت بشی ولی وقتی تو دقیقا همون شوخی میکنی ناراحت میشه
این پسرا چشونه 😯😬
Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
منم اینجا خلاصه کردم اینجا ولی وقتی به خودش گفتم انگاری با دلیل بهش گفتم که اونو دوست دارم&nbs ...
برمیگرده ناراحت نباش عزیزم
Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
بذار یه مدت بگذره به نظرم اشتباه کردی با دوستش حتی عاری حرف زدی اگه عاشقی نباید حرف میزدی و اجازه بدی اون ابراز علاقه کنه ..اینم دو حالت داره یا دوست داره واقعا یا خواسته با این حرفش تورو از سر خودش وا کنه..این وسط مراقب شخصیتت باش که از همه چیز با ارزش تره آدم درستش میاد سمتت اگه بخوادت میاد بازم فقط تو ی پیام بگو که دوسش داری خیلی جدی و واقعیتش رو بگو بگو که خواستم حرصتو درارم وگرنه چنین چیزی نبوده و تورو با کسی عوض نمیکنم اگه دوستم نداری دیگه بهت پیام نمیدم فقط خاستم بدونی فکر بد نکنی سو تفاهم نشه برات...اینو بگو و بفرست براش
چون ی مردم حساسیتش رو درک میکنم ولی میگم بازم معلوم نیس بهونه بوده یا غیرتی شده فقط سو تفاهم براش نشه حرفتو بزن همیشه به این اعتقاد داشتم حرف باید زده بشه ولی جدی و درست نذار تو دلت بمونه برگشت چه بهتر نشدم لیاقتت رو نداشته خیرش تو این باشه برات