برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
انشالله به حق مادرم فاطمه زهرا حاجت روا شی و دل شاد تورو خدا میشه واسه منم دعا کنین مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه و تا عید عقد کنیم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین
الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روضه که نه ولی شنیدم سفره حضرت رقیه و ... اگه آجر ببری خونه دار میشی . چند نفر شنیدم واسه شمعها آجر دادن خونه گیرشون اومده
💜 گروه بنفش 💜 کیم کارداشیان 🍑 قد ۱۶۶ 😎 وزن اولیه ۱۱۳ 😱 وزن فعلی ۹۶ 😢 وزن هدف 7۵ 😍 مانع همان چیز ترسناکیست که وقتی از هدف خود چشم برمیدارید میبینید ! 💪🏼 هنری فورد .
اره مجربه .دوستم خونده و هفته ی اخر تو خونه خودش بود .یعنی روضه ی اخرو تو خونه خودش خوند .
معجزه براش اتفاق افتاد یا پولدار بودن
برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
روضه که نه ولی شنیدم سفره حضرت رقیه و ... اگه آجر ببری خونه دار میشی . چند نفر شنیدم واسه شمعها آجر ...
چطوریه سفره حصرت رقیه. و به چه مناسبتی میگیرن
بله دوستان یک چیزایی مثل معجزه است . چون اون حضرات پیش خدا آبرو دارن و خدا بخاطر محبتی که ما بهشون داریم و یادشون کردیم ، حاجتمون رو سریعتر میده
💜 گروه بنفش 💜 کیم کارداشیان 🍑 قد ۱۶۶ 😎 وزن اولیه ۱۱۳ 😱 وزن فعلی ۹۶ 😢 وزن هدف 7۵ 😍 مانع همان چیز ترسناکیست که وقتی از هدف خود چشم برمیدارید میبینید ! 💪🏼 هنری فورد .
بله دوستان یک چیزایی مثل معجزه است . چون اون حضرات پیش خدا آبرو دارن و خدا بخاطر محبتی که ما بهشون د ...
خداکنه. ما که هیچ امید ی نداریم جزخدا
عزیزم فک کنم منطور دوستمون این بودکه چطوری صابخونه شدین