2777
2789

7_8 ساله باهم دوستیم.همه کاراش خیلی برام مهمه و رو مخمه

حس میکنم رابطمون به شدت برپایه رقابته. ینی از ناراحتی هم خوشحال میشیم خصوصا تو زمینه های درسی. نمیدونم شایدم من اینجوریم فک میکنم اونم همینطوریه😢

کلا هم از من ایراد زیاد میگیره.مثلا ابرومو بردارم هربار یه ایرادی میگیره. هروقت منو میبینه میگه چاق شدی درحالی که خودش ده کیلو از من چاق تره.یه چیزی به ضررش باشه اخلاقش بامنم کلی عوض میشه

ولی منم از این طرز فکر خودم که هی تو فکر کاراشم و برام مهمن و گاهی حسودیم میشه حالم بهم میخوره.هی دوس دارم ببینم چیکار میکنه یه وقت از من جلوتر نیفته و... (دعوام نکنید، خواستید هم بکنید عب نداره🙄) 

چیکار کنم برام مهم نباشه کاراش؟ 

اگـه بشـه چــی میشــــه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی رابطمون اینجوریه،چه فایده ای داره؟ارتباطت رو باهاش کم وقطع کن.منم یه دوست داشتم که هرروز به هم پیام میدادیم،یه روز نشستم فکر کردم دیدم تو هیچی نظرمون یکی نیس،همیشه هم رومخمه،مثلا من یه مشکلی داشتم که بخاطرش ازبچه داشتن میترسیدم ولی اون بااینکه میدونست هی میگفت تو وشوهرت پیر هستین،الان باید بچه تون مدرسه میرفت و...الان فقط اون پیام میده اونم ماهی یبار،قرار نیس به هر قیمتی تو هر رابطه ای بمونیم.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خب وقتی رابطمون اینجوریه،چه فایده ای داره؟ارتباطت رو باهاش کم وقطع کن.منم یه دوست داشتم که هرروز به ...

اخه من فک میکنم رفتار منم خوب نیس. دوست دارم طرز فکر خودمو هم درست کنم به جای پاک کردن صورت مسئله 

اگـه بشـه چــی میشــــه  
اخه من فک میکنم رفتار منم خوب نیس. دوست دارم طرز فکر خودمو هم درست کنم به جای پاک کردن صورت مسئله&nb ...

این پاک کردن صورت مسیله نیس،این رابطه اونجوری شکل گرفته،چون دوستتم همینه تا وقتی باهاش انقدر صمیمی ای خیلی سخت میتونی جور دیگه ای باشی،دیدم نوشتی همکارین،رابطه ت رو تعدیل کن باهاش،کمتر از کارا ومسایل هم بدونین

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹