2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

535 بازدید | 19 پست

میخوام ستاره شناس شم رشته کیهان شناسی بخونم؟دوست دارم پی علاقم رو بگیرم نه پول،دکتری دوست تدارم.شده نرم سره کارمیخوام به علاقم اهمیت بدم

خدا پای دل ما مظلوماس:)مامان پریا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگ سرکار واست مهم نیس برو دنبال علاقت کار خوبی میکنی  ولی برای من شغل خیلی مهم بود

ما ثروتمند نیستیم ولی معتقدم ادم باید از زندگیش لذت ببره

خدا پای دل ما مظلوماس:)مامان پریا.

اینکه میخوای بری دنبال علاقه ات خیلی خوبه البته اگه بازار کار برات مهم نیست 

هرچندالان خیلی از رشته ها بازار کار ندارن

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

ما ثروتمند نیستیم ولی معتقدم ادم باید از زندگیش لذت ببره

درسته حرفت 

من چون خیلی علاقه زیادی ب رشته خاصی نداشتم شغل برام اولویت قرار گرفت شاید منم جای شما بودم نظرم عوض میشد

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
همه میگن کار مهمه ولی من میگم باید لذت برد.همه میگن مال فیلماس اما من میخوام افتخارات نجوم ایرانو بر ...

می تونی به عنوان منجم توی ایران استخدام بشی کار کنی فقط ساعت کاری منجم ها طولانیه معمولا