یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
سلام خانوما من الان ۳ ماهه اقدام کردم برای بارداری و ۴ ماهه که دکتر برام دوفاستون تجویز کرد تا پریودام مرتب بشه و الان دیگ۳ هفتس که تموم شده یک هفته ی گذشته خیلی از علائم بارداریو داشتم مثل کمردرد(سمت چپ کمرم خیلی تیر میکشید)،ترشح ،درد زیر ناف،سر درد وسر گیجه خفیف حالا سوالم از شما اینه که قرص دوفاستون مصرف کنیم ممکنه که علائمی شبیه به بارداری بده ؟از دکتر پرسیدم میگه ممکنه😐جواب درستی نداد بهم توروخدا اگه میدونید ممنونتون میشم از تجربتون بگین 😘
عزیزم میشه بهم بگید اقداناتونو چطوری رفتین ببخشید ولی من فقط روز تخمک گذاریم با روز بع ...
از روز پاکی هر شب تا روز موعدم رابطه داشتیم
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته