2777
2789
عنوان

خونه تکونی😐😐

383 بازدید | 22 پست

شروع کردید 

چراحسش نیست😤😤

بی معرفت نیستم.،ولی مزاحم آدمی که مشغول فراموش کردنمه نمیشم😕حتی اگر روزی هزار بار توخودم بشکنم.توبگو غرور!من میگم شعور😄😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ما فقط دیوارای پذیرایی مونده😎😎😎😎

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 

خونه تکونی کنیم که چی بشه عید که کروناست کسی هم نمیاد،البته برای من که دوتا بچه دارم بهتر که کسی نیاد

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی    

یه تمیز کاری جزئی مثل همیشه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

نه دخترم نمیزاره، همش دستم به اون بنده، پارسالم خونه تکونی نکردم،،حامله بودم

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

من بعد یه هفته تازه اتاق خواب وتموم کردم 

حس اینکه بیام توسالن وبعدآشپزخونه را ندارم😢

بی معرفت نیستم.،ولی مزاحم آدمی که مشغول فراموش کردنمه نمیشم😕حتی اگر روزی هزار بار توخودم بشکنم.توبگو غرور!من میگم شعور😄😜