2777
2789
عنوان

چرا تخمکهاش پوچه ؟

170 بازدید | 10 پست

سلام زن داداشم قراره ای وی اف کنه 

دو سه ماهه میره برای ای وی اف 

دو مرحلهس که امپول های قوی هم میزنه 

ماه پیش فقط دو تخمک داشت که دکتر گفت ماه بعد بیا 

این ماه دوز امپولهاش بیشتر شد سونو رفت امروز ۱۱ تا تخمک داشت که ۹ تاش بی کیفیت و پوچ بودن باز دو ماه دیگه باید بره حالا چه کار کنه  

برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️

عزیزم هزینه ی ivf چقده الآن؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن داداشت  گرمیجات بخوره و تا میتونه پیاده روی کنه .میگن خوبه برای قبل ivf

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اسی تغذیشم بگو خوب کنه کنارش از طب اسلامی کمک بگیره

بد غداس 

اونجا بهش گفتن چیزای گیاهی و متفرقه نخوره

مرکز خصوصی مام میره تا اللن ۴۰ تومن هزینه کرده

ممنونم عزیزم

ان شاءالله ک جواب بگیرن❤

بد غداس  اونجا بهش گفتن چیزای گیاهی و متفرقه نخوره

گیاهی ن ...ببین خرما و سیاه دونه تو روغن محلی تفت بده خودش و شوهرش بخورن هرروز همچنین عسل و سیاه دونه.انواع مغزها و تخم مرغ محلی روهم توی روغن محلی با پیاز تفت بده بخوره

گیاهی ن ...ببین خرما و سیاه دونه تو روغن محلی تفت بده خودش و شوهرش بخورن هرروز همچنین عسل و سیاه دون ...

ممنونم