2777
2789
عنوان

میخواهم بهش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 57 پست
خب عزیزم اونم تو رو همینقدر زیاد دوست داشت؟ رابطتون نزدیک بود؟اگر آره پیام بده و سلام و احوالپرسی کن ...

نه اسم خواستگاری نمیارم میخوام با سیاست پیش برم بهش بفهمونم خانوادم راضی کردم ولی نمیدونم چی بگم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اسم خواستگاری نمیارم میخوام با سیاست پیش برم بهش بفهمونم خانوادم راضی کردم ولی نمیدونم چی بگم😔

راضیشون کردی واقعا؟؟

میشه واسه ما 👧👦 ی صلوات بفرستین که بهم برسیم و خوشبخت بشیم لطفا واسه جور شدن جهازمم ی صلوات بفرستین 😁😁😁

اگر دوستت داشته باشه خودش دوباره مطرح میکنه مردا اگر واقعا دختری رو دوست داشته باشن دوباره میان خواستگاری و کوتاه نمیان به این آسونی به نظرم تو فقط سلام و احوالپرسی کن لازم نیست چیزی رو بهش بفهمونی

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹
اره

خب وقتی طرف مورد خوبیه پیامش بده سر صحبتو باز کن حیفه ب سهل انگاری از دستش بدی

میشه واسه ما 👧👦 ی صلوات بفرستین که بهم برسیم و خوشبخت بشیم لطفا واسه جور شدن جهازمم ی صلوات بفرستین 😁😁😁
اگر دوستت داشته باشه خودش دوباره مطرح میکنه مردا اگر واقعا دختری رو دوست داشته باشن دوباره میان خواس ...

باش . بنظرت چطوره بگم میخواستم ببینم جواب غریبه هارو نمیدی  یا جواب منو؟

خب وقتی طرف مورد خوبیه پیامش بده سر صحبتو باز کن حیفه ب سهل انگاری از دستش بدی

دقیقا برا همین نمیخوام از دستش بدم  . چن روز پیش مادرش تو عروسی منو دیدی کلی وایساد سلام احوال پرسی این خودش ینی هنوز منو میخوان 

دلیل چرت که مثلا چرا خانواده دختر میگن خونه این منطقه باشه ولی خانواده پسر قبول نمیکنن . بنظرت این چ ...

به نظرم این اصلا مهم نیست چرته پیام بده سلام کن حالشو بپرس بعد منتظر باش ببین چی میشه ایشالا که دوباره میاد

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹
به نظرم این اصلا مهم نیست چرته پیام بده سلام کن حالشو بپرس بعد منتظر باش ببین چی میشه ایشالا که دوبا ...

خدا کنه خواهر . خدا از زبونت بشنوه و گرنه من خودم اصلا با این چیزا مشکلی ندارم

دقیقا برا همین نمیخوام از دستش بدم  . چن روز پیش مادرش تو عروسی منو دیدی کلی وایساد سلام احوال ...

حالا تو ی پیام بده شاید خودش بحث خاستگاری رو وسط کشید توهم بگو مثلا خانوادم راضین