2777
2789

سلام.من دوماهی میشه پریودیم از ۷ روز شده ۱۱ روز تقریبا ...از روز ۶ لکه واب میبینم...نشانه چیه...لطفا اگه اطلاعات دارین بهم بگین..خیلی ترسیدم

۶۸..۶۵/۱۰۰....۶۳/۷۰۰...62/400.۶۲/۴۰۰..۶۱/۱۰۰شدمممم۶۰...به هدف رسیدم..59/600
طبیعی بنظرم چون بین 7تا ده روز ممکنه باشه بستگی داره دیگ

همیشه ۷ روز بودم...اقدامات قبل بارداریم..از وقتی قرص فولیک+ید میخورم این مشکل برام پیش اومده..یعنی ربطی داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رحم سرد 

زیر شکم از اول پری تا ده روز مونده به پری چرب با روغن سیاه دونه

دوسین تم از اول پری تا ده روز مونده 

ناشتا

حمام نرو تو پری 

غذای طبع سرد نخور

پروردگارا مرا بخودم وامگذار🌸
همیشه ۷ روز بودم...اقدامات قبل بارداریم..از وقتی قرص فولیک+ید میخورم این مشکل برام پیش اومده..یعنی ر ...

شاید من اطلاعات زیادی ندارم اما منم گاهی بعد از هفت روز لکه میبینم ک با مشورت با ی دکتر گفت ک تا ده روز طبیعی 

خودمم اقدامم نمیشه سقطم داشتم  این بار پریودم سیاهدانه عسل خوردم این بار فقط چن ساعت لک بینی د ...

اگر اقدامی حتما بخور رحمت رو گرم میکنه

آره اقدامم ولی ناامید شدم دیگه فک میکنم هیچ وقت باردار نمیشم😔

انشالله ک ماه بعد بارداری

منم این ماه اقدامم 

انشالله همه باردار بشن و سالم باشه باهاشون

ولی اجی گلم 

دوسین ناشتا بخور از اول پری تا ده روز مونده به پری 

زیر شکم هر شب با سیاه دونه چرب کن به روش بالا

اگر دوست داری پیاز خام بخور حتماااا

و کاستی و روزی ی خیار ک گرمی نشه زیاد 

انشالله باردار بشی بزودی برای منم دعا کن گل خانم

انشالله ک ماه بعد بارداری منم این ماه اقدامم  انشالله همه باردار بشن و سالم باشه باهاشون ولی ...

از دیروز میخورم سیاهدانه و عسل روز دوم پریودم بود با سیاهدانه هم چرب میکنم شکممو 

ان شاالله شما هم ماه بعد باردار شین عزیزم

مامان دوتا دخمل ناز 😍
انشالله ک ماه بعد بارداری منم این ماه اقدامم  انشالله همه باردار بشن و سالم باشه باهاشون ولی ...

دوسین چیه؟

روغن سیاه دانه از عطاری بگیریم..از اول پریودی تا ده روز مونده بزنیم؟

واضح تر توضیح بدین.متوجه نشدم

دوسین چیه؟ روغن سیاه دانه از عطاری بگیریم..از اول پریودی تا ده روز مونده بزنیم؟ واضح تر توضیح بدین ...

نصف قاشق چایخوری با یک قاشق عسل خالص از روز اول پری ناشتا تو دهان ریخته و جویده شود تا ده روز مونده به پریودی

روغن سیاه دونه اصل از عطاری تهییه کنید و شکم و کمر رو صبح و عصر چرب کنید از روز اول پری تا ده روز مونده به پریودم بزنید 

چون انشالله اگر باردار باشید و بیشتر ادامه بدین نطفه سقط میشه 

و در طول دوره کاسنی و یک عدد خیار 

ماست محلی و شیر محلی بخورین ک حبس خون نشید

پیاز حتما خودتون و همسرتون بخورید برای تحریک اسپرم و تخمدانها

و به همسرتون آب نخود بدین تقویت اسپرم

سوالی بود در خدمتم