2777
2789
عنوان

مثلا تازه عروسم

575 بازدید | 37 پست

من اصلا نفهمیدم تا صفحه چند رفت داشتم تایپ میکردم و تو خاطرات غرق شده بودم یهو ثبتو که زدم دیدم تعطیل ...

ببخشید خلاصش اینه سر چت ساده پیچید فلانی با فلانی دوست بوده و تموم تا پسر خاله همون پسره که پسر همکار مادرم بود اومد خواستگاری مادرم منم نظرم منفی نبود تا ب خودم اومدم دیدم رفته به پسرخالش چیا گفته تا جایی برگرده بهم بگه زن داداش بماند بعدش چ خون دلایی خودم و خانوادم کشیدیم و چ ابروریزیایی اومد خواستگار رد کردم اولش ول از یک جایی ب بعد مجبورشدم 1 رجبم عقد کردیم

اتیشم زد تاجایی ...

تا اخر بابت کارایی که نکردم پیش خانوادم شرمندم

الان انگارر ن انگار میخواد فراموش کنم چ جوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی انقدر بدبختم؟؟؟

دور از جان 😐 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام