من الان هم خودم پر... هستم هم اعصابم لطفا کامنت چرت و پرت نزارین😂
پیجم : @music_best369 من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃 البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈 آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
پیجم : @music_best369 من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃 البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈 آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست
سلام خااااااعك تو مخمون من گفتم عجب پلشتيم نگو همدردى دارم😥😥😥😥
چی بگم والا😐😳😂
من هنوز ی بار دیگه باید بشم تا عید ولی خدا کنه نشم
منم تاعید باید یبار دیگهبشم کاش زودتر بشم
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ