2777
2789
عنوان

بیاید میخوام عکس النگو هامو بزارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2912 بازدید | 126 پست

ساعت ۵وقت دکترروانپزشک داشتم گفت نمیتونه بیادمنوببره باکلی زحمت نوبت گرفته بودم .گفت به بابات بگوازسرکارش زودتربیادتوروببره انگاربابام وظیفشه😒😏😏😏الانم زنگیدمیگه رفتی گفتم توکه نیوندی ببری چجوری میرفتم دومترم زبون داره روم گفت خودت میرفتی حالاخوبه تنهانمیذاره جدیداجایی برم مسخره کرده منو☹😒😏گوشی روهم روم قطع کردبی خدافظی 

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همه ی مردا که نمیزنن شوهر من دست بزن نداره خیلیا ندارن 

خوش به حالتون ولی تعداد این آقایون واقعا کمه 

بعضیاشون خیلی بداخلاق و وحشین یه کلمه میگی سریع به جوش میاد دیوونه میشن😐🤦‍♀️

من هلاک اوناییم که میگن منتظریم منتظر اینید که عکس النگو شکسته بده؟ چه جذابیتی داره مدرکِ حیوون صف ...

الان این بهتره که بگیم آخی و فحش بدیم به اون مرده و بدتر حال روحیش رو خراب کنیم؟! فاذا_ماذا_چیزا_هاذا؟#  

میگفتی  به خاطر اب و هواس  . چه قد پروعه ها  نکنه اونا کتک رو حساب  ناز کردن&nbs ...

چی بگم والاشش مترم زبون داره.بخوام ازحال روحی وحسمیم بگم خیلی میشه فقط بگم خیییییلی داغونم الانم اگه اصرارداره برم دکترحضرت آقامیخوادزودترحالم بهتربشع براش بجه ی دوموبیارم هی میگم نمیتونم وازبچه خوشم نمیادحالمم بده حالیش نیس تامنونکشه ول نمیکنه

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
خوش به حالتون ولی تعداد این آقایون واقعا کمه  بعضیاشون خیلی بداخلاق و وحشین یه کلمه میگی ...

خب قبل ازدواج تو دوران آشنایی معمولا مشخص میشه که از کدوم نوعن من قبل شوهرم یه خاستگار داشتم کاملااا مشخص بود ازون مردای تعصبی و جوشیه معلوم بود کتکم میزنه نه گفتم

اخه من اصلا کوتاه نمیام وقتی یکی عصبانیه من بدتر میشم جنگ و قیامت میشه  میزنم ولی نمیخوا ...

یکم رو این مورد کارکنی اوکی میشه

همه شوهرا هارنیستن که،منم وقتی دعواس هیچی نمیگم میبینم ارامش برقرار شد بعد من شروع میکنم😜

اره واقعا حرمتها بریزه دیگ زندگی ،زندگی نمیشه

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
ساعت ۵وقت دکترروانپزشک داشتم گفت نمیتونه بیادمنوببره باکلی زحمت نوبت گرفته بودم .گفت به بابات بگوازس ...

منم خودم نمیرم😐اگه نبره

ازالان برو توقیافه براش تا شب بیاد 

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
الان این بهتره که بگیم آخی و فحش بدیم به اون مرده و بدتر حال روحیش رو خراب کنیم؟! فاذا_ماذا_چیزا_ها ...

نه بهتره منتظر عکس النگو باشید بعدش بگید حیف که النگوت شکست.ازین ب بعد موقع کتک خوردن مراقب النگوهات باش

فاز.عقاب#  

منم خودم نمیرم😐اگه نبره ازالان برو توقیافه براش تا شب بیاد 

فعلاکه دست پیش گرفته گوشی روم قطع میکنه☹😒ازبس روداره من دارم ازتپش قلب وسردردجونم درمیادبهش پشت تلفن گفتن گفت میخواستی بری دکترپس حقته.پانیکم دارم روزبه روزبدترمیشم خواب هم ندارم 

شوهرش باز اومد فک کنم😐💔

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜