2777
2789

بخاطر کرونا واقعا جرات رفتن از خونه رو ندارم چند وقته کل لثه هام درد میکنه قرص های چرک خشک کن و هر داروی خونگی برای رفع عفونت انجام دادم از شستن با سرکه سیب و گلاب تا اب نمک همه چیز هر چی جرم داشت از بین رفت دردشم کمتر شده ولی هنوز درد داره به صورت راست که بخوابم هم درد میره سمت راست لثه به چپ بخوابم درد میره قسمت چپ بشینم فک پایین درد میکنه اصلا مطمئن نیستم مشکلم چیه چرا درد از اینور به اونور حرکت میکنه کسی میتونه گمکم کنه واقعا معذرت میخوام طولانی شد

نا امید نباش خدا همین‌جاست 

بنظرم حتما برو دندون پزشکی تا یه عکس بنویسه بگیری از کل دندون هات 

ولی واقعا برو دنبالش دندون چیز بازیچه ای نیست

ماسک بزنی جای معتبر بری 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بخاطر کرونا قرار نیست خودمونو به کشتن بدیم که

برو دکتر مشکلتو رفع کنه

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر کرونا قرار نیست خودمونو به کشتن بدیم که برو دکتر مشکلتو رفع کنه

دوتا از فامیل توی همین هفته بخاطر کرونا فوت شدن واقعا افسرده شدیم و جرات نداریم از خونه بیرون بریم

نا امید نباش خدا همین‌جاست 
دوتا از فامیل توی همین هفته بخاطر کرونا فوت شدن واقعا افسرده شدیم و جرات نداریم از خونه بیرون بریم

شما با رعایت کامل برو تا مشکلت حادتر ازالان نشده

دندون ولثه شوخی بردار نیست

من خودم چهار پنج بار دندون پزشکی رفتم دوبارشم عصب کشی

رعایت کن جای مناسب برو مشکلی پیش نمیاد

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...