2777
2789
عنوان

❤🧡💛ختم سوره ی قدر تا 40 روز برای حاجات مهم❤🧡💛

| مشاهده متن کامل بحث + 12174 بازدید | 181 پست
نه عزیزم گفتم اگر کسی نتونست امشب بخونه و از فردا شرکت کرد دوبرابر بخونه وایه جبران امشب

اهان  ممنون تشکر

پایان آدمی زاد.. . نه از دست دادن معشوق است...    نه رفتن یار...   نه تنهایی...   پایان آدمی زاد از «بی خداییست»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله مطمئنم حاجت روا میشین دلم برا همه روشنه ان شاالله که اتفاق بیفته نمیدونم حالا 

ان شاءالله ممنونم💚💜💙

پایان آدمی زاد.. . نه از دست دادن معشوق است...    نه رفتن یار...   نه تنهایی...   پایان آدمی زاد از «بی خداییست»
بله عزیزم ساداتم سادات حسینی

تورو به جدت قسم میدم پادرمیانی کن از جدت برام کمک بخاه نابود شدم خاسگارم قرار بود بیاد نیومد ...

پیش زن داداشم ضایع شدم دلم داره می ترکه آخه دوبار تین جوری شده ...

داغون شدم خیلیا خبر داشتن از مراسم خاسگاری...

دعا کن دوباره بیان

سلام علیکم شما خوبین چندسوال راجب روماتیسم ازتون داشتم بعدا باهاتون میشه صحبت کنم 

سلام عزیزم درخدمتم

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
همه حاجت روا میشن دلم روشنه مطمئنم با دست پر میگردن جدم به همه نظر دارند ما که جز ایشون کسی نداریم ت ...

انشاالله بحق جدت ....آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین