2777
2789

چیکار میکنن؟ میخوام بعد ۸ سال نازایی شوهرمو به هر طریق ممکن راضی کنم یبارم که شده شانسمونو امتحان کنیم . خواهشا کسی که انجام داده یا اطلاع داره بیاد بگه . ممنون 😘😘

منم میخوام بدونم، فقط شنیدم تخمک فریز میکنن نمی‌دونم یعنی چی؟ زنداییم ازش ۲۰ تا گرفتن داغون شد بیچاره آخرشم هیچی حالا ایشالا شما نتیجه بگیرین

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهر من 20سال بچه نداشت رفت ای وی اف مرد الان یکی داره دومی اش هم تو راهه میان از اسپرم شوهرت و تخمک خود میگیرن و جنین اماده شده رو می زارن تو رحمت اگه خدا بخواد بچه دار میشی بعضی ها جنین چند تا که میزارن همش یا دو سه تاش میگیره

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

عزیزم انجام بده سنت که بالا بره مشکل میشه که بچه دار بشی 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

ب شما دارو میدن تا تخمکاتون رشد کنه ..بعد یه عمل ساکشن باید انجام بدی ک تخمکا رو از بدنت خارج کنن ..بعد نمونه اسپرم از همسرت میگیرن و خودشون داخل ازمایشگاه تخمک و اسپرم رو میزارن کنار هم و تبدیل ب جنین میکنن .بعد از چند روز بهتون خبر میدن مثلا ۵تا جنین تشکیل شده ..بعد این ۵تا جنین فریز میشه و شما ماه بعد یا هر وقت ک امادگیشو داشتی میری و جنین رو انتقال میدن براتون و ۱۵روز استراحت مطلق و بعد ازمایش بارداری میدی 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

اول خودت بعد ویزیت شدن به سری آزمایش خون باید بدی،بعد همسرت هم نمونه اسپرم تو همون مرکز میده و آزمایش خون

بعد اگه نرمال بود

دکتر شروع میکنه یه سری امپول هورمونی بهت میده که تخمک‌های خوبی داشته‌باشی،بعد با توجه به اندازه تخمک که به حد نرمال برسه یه عمل پانکچر داری،یعنی تخمک کشی،حدود ۱۵دقیقه بیهوشی دارع و مراقبت بعدش بهت میگن،بعد دوباره همسرت نمونه اسپرم میده واسه لقاح که سعی کن قبلش خوب بهش برسی،فست فود و کنسرو نخوره،اجیل و موز بخوره خوبه با کنجد و خرما،بعد لقاح میدن تو محیط ازمایشگاه،مثلا ۷تا تخمک گرفته باشن ازت شاید ۴تا جنین تشکیل بشه،بعد جنین ها بر اساس کیفیت a,b,cدارن،۳روز بعد میتونی بری انتقال ولی من ۵روزه خاستم که بهتره،بعد دوهفته هم میری آزمایش بارداری انشالله

اول یه تهداد ازمایشات از شما و همسرتون گرفته میشه اگر مشکلی باشه که روی روند ای وی اف تاثیر داشته باشه با دارو یا عمل یا هرچی میرید حلش میکنید

سپس شما از روز دوم سیکل پریودتون داروهای تحریک تخمک گذاری رو شروع میکنید و یک روز در میون در مرکز مورد نظر سونو میشید

روزیکه تشخیص بدن زمان ازاد سازی تخمک هست شما با یک بیهوشی مختصر در همون مرکز تخمک کشی میشی

هیچ دردی رو بعدش حس نمیکنی و اوکی هستی

همزمان همسرتون همونجا نمونه اسپرم میده

بعد شما رو میفرستن خونه 

اسپرم همسرتون و تخمک شما رو یکجا میکنن چند روز بعد بهتون اطلاع میدن که چندتا جنین دارین و کیفیت شون چجوریه

در صورتیکه تعداد و کیفیت جنین های تشکیل شده بالا باشه همون روز که به شما خبرشو میدن میگن بیایین واسه انتقال تا شانستون رو امتحان کنید

اما اگر تعداد و کیفیت شون کم باشه همونجا فیریز میکنن و دوماه به شما زمان میدن تا با دارو رحم تون رو اماده بارداری و پذیرش تخمک بشه 

تا شانس تون بالا بره میگن شانس گرفتن جنین فریز از تازه بیشتر هم هست

خلاصه دوماه بعد میرین جنین هارو میذارن توی رحم یه سری دارو و استراحت تا دو هفته بعدش تست بدین ببینن لانه گزینی صورت گرفته و باردار شدین یا خیر

💜❤️
اول خودت بعد ویزیت شدن به سری آزمایش خون باید بدی،بعد همسرت هم نمونه اسپرم تو همون مرکز میده و آزمای ...

ممنون که جواب دادی عزیزم . میشه بگی کل این پروسه ای که توضیح دادی چند ماه طول میکشه؟