2777
2789
عنوان

سلام بچه هاسوال پزشکی دارم

262 بازدید | 13 پست

خانومای خوشگل سلام اگه کسی تجربه داره لطفاکمکم کنه این خالای گوشتی چیه توگردن آدم درمیاد؟دکتررفتم گفت زائده گوشتیه وفقط بایدفریزشون کنی درمان نداره علتشم معلوم نیست 😓اگه کسی راه حل داره واسه نابودیشون کمکم کنه لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو جراحیشون کن اگه میشه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
میگم کوچولووریزه دکترگفت فقط میشه فریزکنی رشدنکنه😢

خب کوچولو باشه برو دکتر پوست حتمااا ی راهی داره

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

سلام عزیزم در رابطه با خوابی ک تعریف کردی باید بگم‌شاید شیطان بخاطر صلوات هات ازت زخم خورده 

برای همین انقدر عصبانی بوده .

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

ببین بزار یه چیزی بگم

مامتانم خیلی از اینا داشت..یه نخ ور میداری میبندی بهشون یه چند روز میمونه رفته رفته شل میشن..بعدش گره نخ رو محکم میکنی و میکشی و خال گوشتی می افته..به همین راحتی

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
ببین بزار یه چیزی بگم مامتانم خیلی از اینا داشت..یه نخ ور میداری میبندی بهشون یه چند روز میمونه رفت ...

مرسی ازوقتی که گذاشتی عزیزم ولی خیلی ریزن نخ نمیشه ببندم چندتایی روخواهرم بادست وبابدبختی کند😓

مرسی ازوقتی که گذاشتی عزیزم ولی خیلی ریزن نخ نمیشه ببندم چندتایی روخواهرم بادست وبابدبختی کند😓

اگه مشهدی بروپیش خانم تقدیسی برمیداره

بزن نت بالانیاره اسم وآدرس وتلفن

وخدایی که بشددددت کافیست❣
مشهدم عزیزم... دکتره؟؟

درحددکتره ودوره گذرونده وباموادفک کنم گیاهی برمیداره،تخصصش برداشتن حال وزگیل و،،،هست

من یه دونه پشت چشمم بودبرداشت اصلاجاش مشخص نیس خال صورت وبدن هم برداشتم

آلبوم داره،کاراشومیتونی ببینی،ازهمه جامیان پیشش

بزن نت ونظرات روبخون

حسابی تحقیق کن وبعدبرو

وخدایی که بشددددت کافیست❣