2777
2789

بچه ها من یکماهه پیش تو پنج هفته ۸ به خونریزی افتادم سقط شد حالا از اون موقع ۴هفته گذشته پریود نشدم ۲۲ بهمن هم موعدم بود پریود نشدم ، تو این ۴ هفته هم جلوگیری هم نداشتم فک میکردم دیگه احتمال بارداری نیس بهم کمک کنین بنظرتون بعد سقط طبیعه ۴ هفته پریود نشم چون سینه درد هم دارم  

در این دنیا انسانم آرزوست❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چزا فکر میکردی احتمالش نیست؟

ممکنه باردار باشی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
آخه ندیدم تو دروبرام  دیروز به مامانم گفتم گفت من بعد سقط همون موعد قبلیم پریود میشدم

خب ندیدی چون جلوگیری میکردن عزیزم

بدون جلوگیری امکان بارداری هست اتفاقا رحم بیشتر هم جذب داره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من بعداز سقط چهل روز لک بین دشتم بعدش پاک شدم دوهفته بعدشم پریود شدم حالا ی بی بی بزن 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤