2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سه شنبه میرم غربالگری اول دارم میمیرم از نگرانی 

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
اره آدم استرس داره ولی چیزی نیست میری میبینی بچه سالمه خیالت راحت میشه 

آره انشالله که همینجور باشه برا سونو قلب که دیگه رسما دو سه تا سکته ریز زدم چون سابقه بارداری پوچ داشتم

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
ایشالا که جوابت خوب در میاد 

مرسی عزیزم تو هم نگران نباش دوستمون راست میگه ببر دکتر نشون بده الکی استرس نگیری لعنت به این گوگل که ای کاش نبود  

اینجا برای کسایی که عین من این مشکل داشتن و میان تاپیکای قدیمی میخونن مینویسم که بچم سالم به دنیا اومد الانم سالمه وزنگیریشم خوبه فقط رفلاکس داره که نمیدونم بهش ربط داشته یا نه خیلیا هستن که عدد mom عین من پایین نبوده ولی بچشون رفلاکس داره. خودتون نگران نکنید من بخاطر همین خودمو به حال و روز بدی انداختم و ۴ شبانه روز نخوابیدم در حالی که هیچ مشکلی برای بچه پیش نیومد

اینجا برای کسایی که عین من این مشکل داشتن و میان تاپیکای قدیمی میخونن مینویسم که بچم سالم به دنیا او ...

سلام عزیزم خوبی واس من mom 0.28 هست امروز رفتم موندم برم سلفری یا صبر کنم برای آنومالی 

خطری برای شما نداشت؟ 😭😭

سلام عزیزم خوبی واس من mom 0.28 هست امروز رفتم موندم برم سلفری یا صبر کنم برای آنومالی  ...

سلام میدونم خیلی وقته گذشته از تاپیک الان منم همین مشکل برام پیش اومده 😞میخاستم ببینم چی شد بچه سالم ب دنیا اومد