2777
2789
عنوان

پیشنهاد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 19 پست
خورش بادمجون❤️ ممنون از نظرت واقعا🌺

قربونت گلم، نمیدونم لوبیاسبز باشه یا نه ولی خورش لوبیا سبز هم خیلی خوبه

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
ماسبزی شمالی داشتیم ترش تره و غورابه پختیم برنج هم منبع برنجیم  اشکنه بانون میخورن کارگرا؟

غورابه چیه؟

اشکنه میخورن شوهرم نمیذاره

میگه غذای خوب بدیم کارمونو تمیز دربیارن🥴

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غورابه چیه؟ اشکنه میخورن شوهرم نمیذاره میگه غذای خوب بدیم کارمونو تمیز دربیارن🥴

غورابه خورشته باسبزی معطر پخته میشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
غورابه خورشته باسبزی معطر پخته میشه

ممنون که هر بار جوابمو میدی مهربون🌺

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
ممنون که هر بار جوابمو میدی مهربون🌺

اینو یادم رفت بگم سبزی معطر گیلانی از بیرون قبلاً گرفتم که باهاش اینو پختم 

باهرسبزی معطری میشه اینوپخت

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم