2777
2789
عنوان

رژیم سوئدی

204 بازدید | 2 پست

سلام امروز روز دومه رژیم سوئدی میگیرم تا عید میخوام ادامه بدم بعد سوئدی کانادایی بگیرم 

قدم 164

63 شدم الان قبلا 54 کیلو شده بودم چندماه پیش ول  کردم رژیمو ورزشو بخاطر مشگلات خانوادگی 

الان باز شروع کردم 

بخاطر شوک میخوام این دوتا رژیم پروتئینی رو بگیرم و از عید رژیم متعادل رو تا آخر ادامه بدم 

چون هیچی مثل تعادل برای حفظ وزن و سلامتی موثر نیست

پیاده روی تو خونه و رقص و زومبا و بدنسازی ترکیبی انجام میدم چون حوصله پایبندی به یه روش ثابت ندارم آخه از چندین ساله توی رژیمم 

بعد دوتا زایمان 

خلاصه وزن اولیه م 98 بود 

الانم راضیما سایزم 38 پر با وزن 63 ولی وزن 54 که بودم سایز 38 برام آزاد بود خیلی خوب بود تازه اون موقع دلم میخواست 50 بشم همچینم لاغر نشون نمیدادم چون استخونام ریز بود دنبه هام بیشتر نشون میداد از اونورم عضله هام کمتر بود داشتم اونارو بیشتر میکردم که دیدم بله وزنمم داره میره بالا اصن یه وضعی هم میخواستم وزنم کم باشه هم عضله زیاد که توی بدنسازی حتما وزنت زیاد میشه 😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.