من عاشق دختر خالم هستم اما این عشق یکطرفس ، البته اون خبر نداره اما هیچ نشونه ای از کوچکترین علاقه ای نسبت به من درش دیده نمیشه بلکه کاملا بی تفاوته و به حساب هم نمیاره ،حتی اونقدری که با سایر پسرای های فامیل هست ، خواهشا کمک کنین و بگین که آیا راهی هست که بتونم دلشو بدست بیارم یا اینکه اگر مطمئن شدم اون با شخص دیگه ای در ارتباطه چه کار کنم یا اینکه چطور فراموشش کنم ؟ در ضمن اینکه ما تهرانیم و اونها شهرستان و پر پر در سال دوبار همدیگرو در مسافرت میدیدیم و تا پارسال وقتی باهم روبرو میشدیم اون خیلی مهربانانه رفتار میکرد. اما چند ماه بعد از این که همرو دیدیم به حد زیادی سرد شده بود اما بازم قابل قبول بود ، اما چند ماه بعد این که ما به شهرستان رفتیم دیگه واقعا رفتارش برام غیر قابل توجیه شده بود و اصلا بحساب نمی آورد.حتی وقتی می اومد به خونه پدربزرگم اگه پسر خاله های دیگه بودند به اونا قشنگ سلام میداد و اینا ، اما ما شامل این لطفش نمی شدیم و وقتایی هم که من سلام میدادم به زور با سر جواب میداد. این موضوع برام آزار دهنده بود و الان هم اذیتم میکنه .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیشه جواب قطعی داد ولی انگار ازت خوشش نمیاد پس بی خیالش شو یعنی وقتی دیدیش سرد باش انگار بویی برده که بهش حس داری شاید هوا برش داشته این برات زن نمیشه ها از ما گفتن بود
یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی... تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی... بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای... حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی... خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
با توجه به چیزی که شما میگی و اگر کاری که باعث ناراحتیش بشه نکردی به نظر من که اون هم دوست داره
چون من خودم توی همچین موقعیتی قرار گرفتم
صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐
یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی... تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی... بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای... حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی... خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐