2777
2789

فازتون چیه جدن

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤

مثلا خیلی شاخیم سین میکنیم ج نمیدیم😂

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میخای بدونی عزیزم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

سوالتو از پزشکی ک لیزر میری پیشش بپرس. پزشکی هست و جواب درست باید پزشک بده خب. 

انقدم خاصه ک برا همه قطعا پیش نیومده

معمولا جلسه چهارم یکم زیاد میشه چون موهایی ک فاز خواب بودن فعال میشن طبیعیه در حالت نرمال 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
فاز نداریم یه عده بچه دبستانی سایت رو به گند کشیدن، از بس دورهمی زیاد شده جا برای دیده شدن تاپیک بق ...

تو دورهمی ها چی میگن چی کار میکنن اصلا

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
فاز نداریم یه عده بچه دبستانی سایت رو به گند کشیدن، از بس دورهمی زیاد شده جا برای دیده شدن تاپیک بق ...

اناتا جون

با ی عده دعوا کردی دلیل نمیشه همرو تخریب کنی

یکی از اونایی ک وورهمی میزد منم

خو ب من احتزام بزار لاقل جون دلم💕

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
اناتا جون با ی عده دعوا کردی دلیل نمیشه همرو تخریب کنی یکی از اونایی ک وورهمی میزد منم خو ب من اح ...

حالا تو خیلی وقته دورهمی نذاشتی خوشگلم

بعدشم شما با پسرا کاری ندارید عزیزم💚🌹🌹

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو