2777
2789
عنوان

اقدام کردم برای بارداری

77 بازدید | 10 پست

امروز صبح که پاشدم ی هو شکمم پیچ عجیبی زد و یکم بعدش تهوع شدید گرفتم بیحالم کرده قشنگ علایم بارداریه؟ امکان داره باردار باشم؟ 

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

بنظرم بله 

اولين اقدامت بود؟ 

شما كيست نداشتي؟

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم کیست ندارم چکاپ رفتم نه چند وقته تو اقدامم

احتمالا باردار شدي به اميد خدا

شما چه كارهايي قبلش انجام دادي؟ سونو و آزمايش خونه رفتي؟ دقيق موقع تخمك گذاري اقدام كردي؟ 

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
احتمالا باردار شدي به اميد خدا شما چه كارهايي قبلش انجام دادي؟ سونو و آزمايش خونه رفتي؟ دقيق موقع ت ...

اره عزیزم سونو رفتم و چکاپ شدم فولیک اسید هم مصف کردم با مولتی ویتامین چند بارم اقدام کردم

فکر نکنم، اینا واکنش بدنت هست برا برداشتن جلوگیری تهوع از بعد هفته 5 شروع میشه یا حداقل بعد تاخی ...

من تاحالا جلوگیری نکردم و چند وقته اقدامم

به هر حال باید منتظر تاخیر قاعدگی باشی علایم قبل تاخیر معنی ندارن و بیشتر سندروم قبل از قاعدگی هستن. ...

تازه پریودیم تموم شدهو اقدام کردم دوران تخمک گذاریم و خیلی مونده تا پریودیم 

پس صد در صد علایم بارداری نیست هنوز نطفه هم شاید ایجاد نشده علایم تخمک گذاری هست. 

نمیدونم عزیزم من علایم دیگه هم دارم حالا باید بیبی بزنم حتما