2777
2789
عصرزیاد خوابیدم 😁😄ـ چیه نگاه میکنی حتما باید ناله کنم ک عاشقم فلان 😛😂

من چند روز و شب اصلا نمیتونم بخوابم اگه‌هم‌بخوابم خوابم سبکه زود میپرم هفته پر استرسی داشتم  برا خواستگاری و آزمایش خواهرم الانم خریدای عقدش  کلا فکرم درگیره 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
خوش بگذره کجا میخوای بری؟

ممنون مهربان 🌹

ترکیه زندگی میکنم بعدمدتی دارم برمیگردم سرزندگیم 

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی...باز من امیدوارم بچه دار بشم بچم پایه باشه شبا بیدار باشیم صبا خواب😂😂😂 اصلا به خفاش شب معر ...

آخ خیلیییی سخته من چهارماهه شبا بیدارم هیچی خواب شب نمیشه هم خودم روزا کسلم هم بچم اینطور اصلا رشد نمیکنه همیشه وزنش کمه

معتاد نی نی سایت شدم😨😨
چون دیروز جدا شدم خاطره هامونو میبینم:)

منم دو هفته س کات کردم امشب اینقدر دلتنگش شدم پیام دادم حذف کردم امیدوارم نبینه

که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی!  تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️
منم دو هفته س کات کردم امشب اینقدر دلتنگش شدم پیام دادم حذف کردم امیدوارم نبینه

من ۸ سال دوستی و ۶ ماه نامزدی بود..😆😁الان پیام داده برگردیم .. 

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
داخلی یا خارجی 😀

خارجی عزیزم.

من سالهاست ایران زندگی نمیکنم بخاطریک پروژه کاری اومده بودم خارج ازکشورترکیه صبح پرواز دارم به سمت استانبول 

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
من چند روز و شب اصلا نمیتونم بخوابم اگه‌هم‌بخوابم خوابم سبکه زود میپرم هفته پر استرسی داشتم  بر ...

عزیزم ان شاالله همیشه ب شادی باشه 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
خارجی عزیزم. من سالهاست ایران زندگی نمیکنم بخاطریک پروژه کاری اومده بودم خارج ازکشورترکیه صبح پرواز ...

به سلامتی  منم اومدم مهمونی نزاشتن برم خونه خودم اینجا خوابم نمی‌بره 

من ۸ سال دوستی و ۶ ماه نامزدی بود..😆😁الان پیام داده برگردیم .. 

واو چقدر زیاد..من 2 سالم تلف شد خودمم گفتم کات کنیم..خوب فکراتو بکن 8سالم کم نیست فراموشم نمیشه

که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی!  تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️
الهی...باز من امیدوارم بچه دار بشم بچم پایه باشه شبا بیدار باشیم صبا بیدار😂😂😂 اصلا به خفاش شب مع ...

حالا خواهشا بچه‌دار شدی ساعت خوابشو تنظیم‌ کن که شب بخوابه...هورمون رشد تو خواب اتفاق میفته که واسه بچه‌ها به شدت لازمهههههه

🖤

واو چقدر زیاد..من 2 سالم تلف شد خودمم گفتم کات کنیم..خوب فکراتو بکن 8سالم کم نیست فراموشم نمیشه

پارانویید داشت یعنی خیلیا تو روابطمون دخالت کردن دوستایی داشتم که ازم بد گفتن و فک کرد که خیانت میکنم واقعا و بددهنش کرد این اتفاقا

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
حالا خواهشا بچه‌دار شدی ساعت خوابشو تنظیم‌ کن که شب بخوابه...هورمون رشد تو خواب اتفاق میفته که واسه ...

باشه عزیزم😂😂😂♥️

خب حالا اگه مثل بچه ی استارتر شد چجوری خوابشو تنظیم کنم