2777
2789

با اجازه از استارتر سوال احکام داشت کسی درخدمتم چ خصوصی چ در تاپیک🌱التماس دعا

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نیا تو تاپیک

نمیتونی بگی نیا میام  

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

همین‌هفته عقده خواهرمه ...من الان‌اومدم‌خونشون بهش سر بزنم‌ممکنه‌عقدش نیام..... شوهرم عصری زنگ زد که‌بیام‌دنبالتون‌گفتم‌اره بیا  خسته شدم‌ولی بچه هام جیغ و داد نه تروخدا نیا و نیومد ...بفکر فردام که‌مدرسه آنلاین‌پسرم‌چکار کنم دفترکتابشو نیورده با خودش .... 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

الهی...باز من امیدوارم بچه دار بشم بچم پایه باشه شبا بیدار باشیم صبا خواب😂😂😂

اصلا به خفاش شب معروفم بین خاله هام بچه ی پسر خالم ۲ ماهشه شبا بیداره روزا میخوابه خالم میگه ببرینش پیش (من) پایه همن۱😐😂

دیشب حدود دوازده خوابیدم.پ سر پنج ماهه‌م بیدار شد.عوضش مردم شیرش دادم خوابم پرید.الان بخوابم نماز خواب میمونم.سرمو به گوشی بند کردم چرتم نگیره

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....