2777
2789

من یه هفته دیگه عمل دارم تو بیمارستان عرفان نیایش...کسی لاپاراسکوپی کرده؟ هزینش چقدره؟ میگن خیلی بیمارستانش پولیه.. لطفا تجربه اگه دارید بگین

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
سلام شما این عمل و انجام دادین؟ هزینش چقدر شد؟ 

سلام. بله عمل کردم.. خیلی راحت بود اصلا متوجه نشدم وخداروشکر بعدشم اذیت نداشتم.. 

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. بله عمل کردم.. خیلی راحت بود اصلا متوجه نشدم وخداروشکر بعدشم اذیت نداشتم.. 

خب خدا رو شکر عزیزم 

ممنونم جواب دادین 🙏🙏

وضعیت بیمارستان چجوری بود؟ 

و میشه بگید هزینش چقدر شد؟ 

خب خدا رو شکر عزیزم  ممنونم جواب دادین 🙏🙏 وضعیت بیمارستان چجوری بود؟  و میشه بگید هزی ...

خواهش میکنم.. من عرفان نیایش عمل کردم.. اسفند ماه.. هزینش ده ملیون شد..هم اندومتریوز بودم هم چسبندگی داشتم ویه کیست کوچولو که برطرف کردن همه رو.. بیمارستانش عالی بود.. من هشت صبح رفتم اتاق عمل یازده بهوش اومدم تقریبا سه ساعت تو اتاق عمل بودم.. ساعت پنج عصر هم مرخص شدم

خواهش میکنم.. من عرفان نیایش عمل کردم.. اسفند ماه.. هزینش ده ملیون شد..هم اندومتریوز بودم هم چسبندگی ...

به سلامتی عزيزم، فقط یه سول دیگه بیمه پایه قسمتی از  هزینه رو به شما برنگردوندن؟ 

به سلامتی عزيزم، فقط یه سول دیگه بیمه پایه قسمتی از  هزینه رو به شما برنگردوندن؟

خواهش میکنممن کلا بیمه نداشتم.. اطلاع ندارم.. ولی کسایی که بیمه تکمیلی داشتن اونجا فاکتور میگرفتن.. شنا مشکل ناباروری داری؟ پیش کدوم دکتر میری؟ 

بله عزیزم برای ناباروری میرم پیش دکتر برجیس 

تهرانید شما؟ اگه تهرانید کلینیک نوید پیش دکتر کشاف برید کارشون عالیه

خواهش میکنم.. من عرفان نیایش عمل کردم.. اسفند ماه.. هزینش ده ملیون شد..هم اندومتریوز بودم هم چسبندگی ...

سلام. میشه لطفا بفرمایید با کدوم دکتر عمل لاپاروسکوپی رو انجام دادید؟ من هم آندرومتریوز وسیع دو طرفه  با چسبندگی روده دارم. پیش دکتر محبوبه راسخی کلمه رفتم که گفتن بیمارستان عرفان فقط عمل میکنند.

شما از عملتون راضی بودید؟ و آیا توی این مدت مجددا عود نکرده آندرومتریوز؟ 

ممنونم از راهنمایی و لطفتون 

سلام. میشه لطفا بفرمایید با کدوم دکتر عمل لاپاروسکوپی رو انجام دادید؟ من هم آندرومتریوز وسیع دو طرفه ...

سلام.. دکترم حمید صاحب کشاف بود ولی خودش عمل نکرد فرستاد عرفان نیایش ودکتر شایان اقایان عمل کردن.. کلا که عملم خیلی راحت بود.. نه عود نکرد.. البته الان یکسال گذشته.. دکتر هم نرفتم

سلام.. دکترم حمید صاحب کشاف بود ولی خودش عمل نکرد فرستاد عرفان نیایش ودکتر شایان اقایان عمل کردن.. ک ...

خیلی ممنونم از پاسخ و راهنماییتون. انشالا سلامت و شاد باشید همیشه💛🙏