یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نقشه داره تو مترو منم امروز اومدم تهران برم شوش از انتظامات اونجا میپرسیدم راهنماییم میکردن
ولاه من یکاری توی مولوی و شوش دارم کاش میشد توی مسیر تون سوال کنید متاسفانه من شهرستانم
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین
میدونم عزیزم چون کلن با مترو آشنایی ندارم گفتم یکی توضیح بده
خوشبحالت والاه منم بکار دارم توی مولوی الان مدتی هست ولی چون شهرستان هستم موندم به کی بگم
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین
میدونم عزیزم چون کلن با مترو آشنایی ندارم گفتم یکی توضیح بده
عزیزم برنامه بلد یا نشان نصب کن راحت بهت میگه سخنگو هست
نه عزیزم خرید از عمده فروشیا موادغذایی هست . از موقع کرونا اومد اینجوری خرید میکنم توی شهرستان میدم فروشگاه میفروشن