2777
2789
عنوان

کادوی روز پدر

203 بازدید | 13 پست

من پدرم فوت شده پدر شوهرم عموم هست نمیدونم چرا اصلا دوست ندارم روز پدر براش چیزی بگیرم چون فک میکنم این حس القا میشه که ایشون جای پدرمه و من خوشم نمیاد. اگر شوهرم یه کادو بده به باباش و من هیچی ندم زشته؟ 

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

یه دونه کادو بدین از طرف هردوتاتون...

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پدرم فوت شده خیلی قصه دارم امسال روز پدر به کی تبریک بگم و هدیه بدم

خدا رحمتش کنه. روز پدر هم شب جمعه هست. اگر صلاح میدونید به خاطر کرونا میگم برید سر مزارشون و یه شب جمعه ای خشک مثل کیک بسته بندی شده براش ببرید. 

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

متاسفم بابت فوت پدرتون

روحشون شاد

یه راهکار برات دارم😉

اولا یه کادوی معمولی براشون بگیر (جداگونه)

همون شب که احتمالا همه خونه پدرشوهرت(عموت )جمعید برای پدرت خیرات کن

شاید مذهبی نباشی و اعتقادی به خیرات کردن هم نداشته باشی

اما این کار باعث میشه هم اون فکر از سر دیگران دور بشه

هم خودت حس بهتری داشته باشی

من خیلی موافق نیستم کادو نگیری...کم لطفیه

اره ولی من که پدر ندارم روز پدره نه روز پدرشوهر

دیگه پدر و پدر شوهر درسته یکی نیستن ولی به خاطر همسرت بهتره همراهیش کنی. دوست نداری همسرت هم روز مادر یا پدر شما را هنراهی کنه؟ پدر شوهرا معمولا عروس را قبلا دوست دارن و روز پدر فرصت خیلی خوبی هست برای نفوذ بیشتر به قلبشون. اان شاله سایه پدر همسرتون که عموتون هم هست بالای سرتون باشه.

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!