2777
2789
بااینکه زایمانم طبیعی بوده و ۵سالم ازش میگذره اما شدیدا درد جای بخیه ها رو دارم.الان میفهمم از داخل ...

ینی شما راضی نبودین از زایمان طبیعی؟خیلی تعریف میکنن خانومای نی نی سایتی که

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
وای دقیقا منم همین حسو دارم،استراحت مطلقم همش تو تخت

سرویکست چنده

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرویکست چنده

من ۷هفتم تازه

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
ینی شما راضی نبودین از زایمان طبیعی؟خیلی تعریف میکنن خانومای نی نی سایتی که

من ابدا از زایمان طبیعی رضایت ندارم.دکترم الان هیچ رقمه قبول نمیکنه اینو سزارین کنه.من پسرم۴کیلو بود و با وکیوم دنیا اومد.بی نهایت سخت 

چقدر خنده به سیمای شما می آید  
من ۷هفتم تازه

پس چرا مطلقی؟ 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من ابدا از زایمان طبیعی رضایت ندارم.دکترم الان هیچ رقمه قبول نمیکنه اینو سزارین کنه.من پسرم۴کیلو بود ...

منو شما انگار با همیم .تاریخ زایمانتون کیه

من ابدا از زایمان طبیعی رضایت ندارم.دکترم الان هیچ رقمه قبول نمیکنه اینو سزارین کنه.من پسرم۴کیلو بود ...

ای وای خدا بهت سلامتی و آرامش بده،من شوهرم راضیه به سرارین خودم چند وقت بود تحت ناثیر تعریفای الکی سایت میخاستم طبیعی زایمان کنم ولی دو به شک هستم

پس چرا مطلقی؟ 

لکه بینی دارم شیاف استفاده میکنم

طبیعی رو گفته ۲۸خرداد شما چطور

منم ۲۸خردادم 😍از رو تیکر بارداری دیدم مثه همیم 

ای وای خدا بهت سلامتی و آرامش بده،من شوهرم راضیه به سرارین خودم چند وقت بود تحت ناثیر تعریفای الکی س ...

اگر جایی هستین که دکتر قبول میکنه به سزارین اختیاری بنظر من قبول کن.من بعد زایمان فاصله بین مهره،دیسک کمر و همورویید هم گرفتم.طبیعی واقعا خطرناکه

چقدر خنده به سیمای شما می آید  
اگر جایی هستین که دکتر قبول میکنه به سزارین اختیاری بنظر من قبول کن.من بعد زایمان فاصله بین مهره،دیس ...

خیلیام زایمان طبیعی خوبی داشتن .مخصوصا فیزیولوژیک

همگی مبارک باشه عزیزم ، ببخشید تو این تاپیک میپرسم شما کی به اطرافیانتون خبر دادین باردارین؟

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم