2777
2789
عنوان

هفته پنج بارداری

204 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من بالاخره بعد دوسال خداروشکرباردار شدم ...پنج هفته و شش روزمه سمت راستمه روزی چندبار تیر میکشه.. میترسم..چیزیش نیست یعنی؟؟لکه بینی ندارم کمر درد ندارم فقط زیردلم روزی چندبار درد میگیره توروخدا طبیعیه..تابخام برم سنو قلب از استرس میمیرم

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادیه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

نه عزیزم طبیعیه منم همینجوری بودم سمت راست زیر دلم سفت میشد

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

امضاتو دیگ بردار قشنگم

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
امضاتو دیگ بردار قشنگم

چشم عزیزم..بخشید من کم میام سایت میشه راهنمای کنید چطور میشه عوضش کرد یادم رفته 

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
برا من بچه سمت راست بود چپ تیر میکشید    

😅😅😅الهی

چشم عزیزم..بخشید من کم میام سایت میشه راهنمای کنید چطور میشه عوضش کرد یادم رفته 

عزیزم 

برو قسمت 

1 نی نی سایت من 

2 اطلاعات کاربری

3 ویرایش امضا بزن متنت بنویس

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
عزیزم  برو قسمت  1 نی نی سایت من  2 اطلاعات کاربری 3 ویرایش امضا بزن متنت بنویس

مرسی گلم

عزیزم  برو قسمت  1 نی نی سایت من  2 اطلاعات کاربری 3 ویرایش امضا بزن متنت بنویس

ویرایش امضا ندیدم گلم