2777
2789
عنوان

تب بدون علت نوزاد

4936 بازدید | 18 پست
سلام دوستان همون طور که تو تاپیک http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1242814 گفتم پسرم تب داشت و بردمش بیمارستان خوشبختانه دکتر متخصص م بود. پسرمو معاینه کرد ولی علت تب و متوجه نشد. گفت 2روز دیگه بیارش برای آزمایش . ولی دارو برای پسرم شربت کوآموکسی کلاو نوشت. کوآموکسی کلاو آنتی بیوتیک خیلی قویی هست، نمی دونم چرا با اینکه علت تب و تشخیص نداد این دارو رو داده؟ فعلا یه نوبت دادم ، به نظر تون ادامه بدم؟ کسی تجربه داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترمنم همین طوری بود بردم بیمارستان کودکان توازمایشش چیزی نشون نداد ولی باز چرک خشک کن داد تب نشونه ی عفونته حتما بده اگه ندی تبش میره بالا خدای نکرده تشنج میکنه من دخترم نه ماهشه سه دوره بهش اموکسی کلاو مترونیدازول ازیترومایسین دادم بده طوریش نمیشه این ویروس جدید
واسه منم پیش اومده
تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...
پسرم دوماهش بود بی دلیل تب میکرد حتی نق نمیزد و بیحال نبود فقط دمای بدنش میرفت بالا ازمایش داد گفتن عفونت ادرار داره بستریش کردن سه روز ازمایش مجدد به صورت ایزوله گرفتن که عفونت رو رد کرد خلاصه علت تبش رو من نفهمیدم
تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...
ولی همون تو بیمارستان دارو بهش وصل میمردن قوی بود خوب شد