2777
2789
عنوان

ی مادر دل نگران

143 بازدید | 10 پست

در طول دوره باردای دیابتم سر مرز بود تا هفته۲۹باردای کیسه ابم سوراخ شد ودوفته بستری بودم و اونجا گفتن دیابت دارم و اینکه انسولین میزدم 

بچه من هفته۳۱ودو روز بدنیا اومد با دل جونم بزرگش کردم تا الان که۷ماه۲۶روزشه

غلت نمیزنه گاهی وقتا پیش میاد ساکته اما اقو مقو میکنه صدا در میاره 

بردم دکتر گفت اختلال کم تحرکی داره 

از اون موقع کارم فقط گریه هست اتیش گرفتمه 

واسم دعا کنید توروخدا دخترم مشکل دیگه ایی نداشته باشه 

تو نت میخونم میزنه علائم اوتیسم داقون شدمه

ممنونم به درد دلم گوش گرفتید

اگه ممکنه برای شفای دخترم ی حمد بخونیید ممنون میشم 
عزیزم انشالله زوری خوب میشه ببرش پیش متخصص های مختلف

بردمش دیروز گفت بخاطر اینکه زود بدنیا اومده واینکه دیابت بارداری داشتیه اختلال کم تحرکی داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردمش دیروز گفت بخاطر اینکه زود بدنیا اومده واینکه دیابت بارداری داشتیه اختلال کم تحرکی داره 

انشالله خوب میشه

دختر خاله منم نارس بود کلا کاراشون دیرتره،،انشالله نی نی شما هم زودتر سلامت میشه

نه عزیزم بعضی بچه ها ذاتن آرومن پسره منم بیاد ندارم گریه کرده باشه شما برا ارامش خودت ببر پیش پزشک

بردمش اختلال کم تحرکی داره باهاش کار کن 

انشالله خدا خودش بهت توان میده تا کمک کوچولوت باشی عزیزم.

الانم گریه نداره، کاردرمانی شروع کنی اختلالشم برطرف میشه.

اصلا ضعف نشون نده ، اون طفل معصوم که کاری نمیتونه کنه و تو باید با تمام قوت ببریش جلو.

انشالله خوب میشه با فداکاریای مامانش

انشالله خدا خودش بهت توان میده تا کمک کوچولوت باشی عزیزم. الانم گریه نداره، کاردرمانی شروع کنی اختل ...

به دکتر گفتم ببرم کاردرمان گفت نه 

هنوز هیچی مشخص نیست عزیزم پسر منم تو بچگی دیر زبون باز کرد این دکترای خنگ هزار انگ به بچه م چسباندن یکی می‌گفت نوار مغزیش مشکل داره یکی می‌گفت نشانه های اوتیسم داره حتی تو سنجش مدرسه هم احمقا اذیت کردن ولی خدا شاهده مدرسه که رفت از این رو به اون رو شد و هیچ مشکلی دیگه نداشت الان پونزده سالشه هم درسش خوبه هم مثل بلبل حرف میزنه هم روابط اجتماعیش خوبه خلاص که یه نوجوون کاملاً نرماله 

شمام غصه نخور به خدا توکل کن به احتمال خیلی زیاد چیزیش نیست دخترتون

هنوز هیچی مشخص نیست عزیزم پسر منم تو بچگی دیر زبون باز کرد این دکترای خنگ هزار انگ به بچه م چسباندن ...

عزیزم سلام میشه درخواست دوستیمو قبول کنی پسر من هم مشکل پسر شمارو داره واقعا دیگه خودمو باختم