2777
2789
عنوان

گروه ابي بامداد خماررررر 🥶💙

72 بازدید | 9 پست

بياين با هم اشنا شيم من امروز رژيمو شروع كردم 

عضو بامداد خمار🔵گروه ابی🔵سرگروه👈🏻 اسنات99@ 💫 شروع:99/12/1  وزن اوليه:63  وزن فعلي:60.900  هدف اول:60  هدف دوم:55  هدف نهايي:53🤩 من از پسش برميام💪🏻💙 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم. اصلا من هدفم 65 هستش

عضو بامداد خمارين؟

عضو بامداد خمار🔵گروه ابی🔵سرگروه👈🏻 اسنات99@ 💫 شروع:99/12/1  وزن اوليه:63  وزن فعلي:60.900  هدف اول:60  هدف دوم:55  هدف نهايي:53🤩 من از پسش برميام💪🏻💙 
عضو بامداد خمارين؟

عضو به اون صورت نه اما دارم کالری شماری میکنم و تو گروهشون اگر سوال داشته باشم میپرسم

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

عضو به اون صورت نه اما دارم کالری شماری میکنم و تو گروهشون اگر سوال داشته باشم میپرسم

چرا عضو نميشي خب 

چرا عضو نميشي خب 

من وزنه ندارم که هرهفته گزارش بدم. زیادم وقت ندارم که هر روز گزارش غذامو بدم. از اونطرف نمیخوام پروفایل و امضامو عوض کنم😂🙄

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

من وزنه ندارم که هرهفته گزارش بدم. زیادم وقت ندارم که هر روز گزارش غذامو بدم. از اونطرف نمیخوام پروف ...

اهاا قانع شدم  

عضو بامداد خمارين؟

سلام عزیزم منم عضو بامداد خمارم و گروه ابی .امروز عضو شدم باید هر روز  گزارش بدیم میشه کمی برام توضیح بدی

خداجونم مواظب هدیه آسمانیم باش.   تولد اقا امام رضا(ع)بی بی چک و ازمایشم مثبت شد .اقاجانم مواظبش باش .👶خدارشکر امروز 26تیر 1400رفتم سونو قلب کنجدم تشکیل شده بود در 7هفته 5روز.