2777
2789
عنوان

همزاد /بختک/فلج خواب؟

305 بازدید | 9 پست

سلام دوستی دارم که در خواب به موجودی میاد سراغش و یه جوری بی حسش میکنه که شبیه فلجها میشه و نمیتونه ناله کنه یا حرف بزنه. بین خواب و بیداری میمونه. اطرافیان توضیحات ماورائی بهش دادن ولی من تحقیق کردم و بهش گفتم این یه جور فلج خوابه با توضیحات کاملا علمی. خیلی تلاش کردم علمی توضیح بدم. اما چیزایی گفت که کم آوردم. مثلا اینکه میگه اگر توضیح علمی داره این موجود که منو آغوش میگیره و باهام حرف میزنه چیه. گفتم اون بازتاب ذهنیته. شاید چون ازدواج نکردی در این حالت مغزت تمایلات سرکوب شده رو بروز میده و... . بعد یه شب که پیشش خوابیدم ببینم چی میشه حالش بد شد شبیه تشنج بود وقتی به هوش اومد گفت روی پامو ببین. اون موجود با دستش یه قلب روی پاش کشیده بود. تا یک هفته جاش مونده بود. عکس هم گرفتم. من بازم بهش گفتم مغز آدم قدرت زیادی داره. ذهنت این لکه رو روی بدنت ایجاد کرده. بهش گفتم با خیالت مبارزه کن و باز اون موجود برای اثبات خودش رفته سراغ بچه همسایه. اون بچه موقع بازی رو مبل دیدتش و دقیقا شبیه توضیحات دوستمه. خدایی دیگه خودمم نمیتونم روی توضیحات علمی اصرار کنم. سایتهای خارجی رو هم دیدم. همه آدمهایی که دچار این حالت میشن تجربیات و حرفهای مشابه دارن. حتی درباره نرمی بدن اون موجود یک تجربه واحد دارن. خب برای خودمم سوال شده چرا هیچ کدوم چیز دیگه ای رو تجربه نکردن. 

لطفا اگر کسی توضیح علمی داره بگه و کمکمون کنه.

اگر هم کسی تجربه مشابهی داشته راه حلی داره بگه لطفا. شایدم واقعا ماورائیه. 

این دوستم دکتره و زندگی و شغلش رو سر این ماجرا داره از دست میده. بعد از لمس این موجود تا مدتها بی حسه و الان دوسال گوشه خونه افتاده. اهل گناهم نیست. خیلی هم قرآن و دعا میخونه.  

والا تا اون بی حسی و بی حرکتی موقعه خواب ک بدنت بی حس میشه ادم قدرتحرف زدن نداره و قدرت تحرک نداره برای چند دقیقه منم موقعه مجردی حونه پدرم حسش کردم چند بار ولی خواندم نوشته بود نفس ادم حبس شده و بدن برای اینکه ب حالت عادی برگرده طول میکشه یا حالا مال غذای سنگین بوده مال طببعت بدن بوده یا هر چی....

بقیشو نمی دونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من یه مدت پیش میومد زیاد ولی وقتی ذهنمو خالی کردم از فکر انگار دیگه این اتفاق برام نیفتاد من دیگه به موجود ماورایی و جن و این چیزا فکر نکردم و موقع خواب میگم اقرب و من حبل الورید و خدا را شکر مدت زیادی هست که دیگه برام تکرار نشده

لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد❤️
برای من یه مدت پیش میومد زیاد ولی وقتی ذهنمو خالی کردم از فکر انگار دیگه این اتفاق برام نیفتاد من دی ...

اوایل اصلا به این چیزا اعتقاد نداشتیم. کلی دکتر رفت. بارها از دکترها شنیدیم که گفتن علم توضیحی نداره. ولی ما بازم سعی کردیم توضیح علمی پیدا کنیم. اما راستش با وقایع اخیر و پیشگوییهایی که برای دوستم میکنه و درست درمیاد و تجربه دختر کوچولوی همسایه اشون دیگه خودمم باورم شده. دختر باهوش دانشکده با اخلاق با ایمان خانم دکتر داغون افتاده رو فرش. توروخدا اگر کسی میدونه کی میتونه کمک کنه کمکمون کنه. عمری دعا گو میشیم. 

سلام عزیزم 

متوسل بشن به حضرت علی (ع) و حرز امام علی (ع) رو با خودشون داشته باشن

مداومت به نماز و قرآن 

مخصوصا سوره ناس و فلق 

و این که به اتفاقاتی که براشون افتاده اصلا فکر نکنن

اوایل اصلا به این چیزا اعتقاد نداشتیم. کلی دکتر رفت. بارها از دکترها شنیدیم که گفتن علم توضیحی نداره ...

عزیزم سعی کنه اصلا به این موضوع فکر نکنه و همیشه به خدا توکل کنه من خودم دیگه طوری شده بود که از خواب وحشت داشتم مخصوصا وقتی تنها بودم اما وقتی رها شدم که به این موضوع ها فکر نکردم سعی کنه تنها نباشه تا کمتر فکرش درگیر بشه

لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد❤️