سلام دوستی دارم که در خواب به موجودی میاد سراغش و یه جوری بی حسش میکنه که شبیه فلجها میشه و نمیتونه ناله کنه یا حرف بزنه. بین خواب و بیداری میمونه. اطرافیان توضیحات ماورائی بهش دادن ولی من تحقیق کردم و بهش گفتم این یه جور فلج خوابه با توضیحات کاملا علمی. خیلی تلاش کردم علمی توضیح بدم. اما چیزایی گفت که کم آوردم. مثلا اینکه میگه اگر توضیح علمی داره این موجود که منو آغوش میگیره و باهام حرف میزنه چیه. گفتم اون بازتاب ذهنیته. شاید چون ازدواج نکردی در این حالت مغزت تمایلات سرکوب شده رو بروز میده و... . بعد یه شب که پیشش خوابیدم ببینم چی میشه حالش بد شد شبیه تشنج بود وقتی به هوش اومد گفت روی پامو ببین. اون موجود با دستش یه قلب روی پاش کشیده بود. تا یک هفته جاش مونده بود. عکس هم گرفتم. من بازم بهش گفتم مغز آدم قدرت زیادی داره. ذهنت این لکه رو روی بدنت ایجاد کرده. بهش گفتم با خیالت مبارزه کن و باز اون موجود برای اثبات خودش رفته سراغ بچه همسایه. اون بچه موقع بازی رو مبل دیدتش و دقیقا شبیه توضیحات دوستمه. خدایی دیگه خودمم نمیتونم روی توضیحات علمی اصرار کنم. سایتهای خارجی رو هم دیدم. همه آدمهایی که دچار این حالت میشن تجربیات و حرفهای مشابه دارن. حتی درباره نرمی بدن اون موجود یک تجربه واحد دارن. خب برای خودمم سوال شده چرا هیچ کدوم چیز دیگه ای رو تجربه نکردن.
لطفا اگر کسی توضیح علمی داره بگه و کمکمون کنه.
اگر هم کسی تجربه مشابهی داشته راه حلی داره بگه لطفا. شایدم واقعا ماورائیه.
این دوستم دکتره و زندگی و شغلش رو سر این ماجرا داره از دست میده. بعد از لمس این موجود تا مدتها بی حسه و الان دوسال گوشه خونه افتاده. اهل گناهم نیست. خیلی هم قرآن و دعا میخونه.