2777
2789
مرسی عزیزم پس حتما میگیرم خودم از سامسونگ خسته شدم ازبس هنگ میکنه

مدل های قدیمی سامسونگ از سیپیو ضعیفی بهره مند بودن اما مدل های جدید این مشکل رو ندارن 

و هر گوشی ای هم که داشته باشی اگر حافظه داخلی رو پر کنی گوشی هنگ میکنه حتی بهترین گوشیا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تا حالا ۴ تا برند گوشی رو داشتم و باهاش کار کردم  اپل شیائومی سامسونگ  هوآوی  ...

مرسی دوست گلم از توضیحاتت ...من سامسونگ داشتم خسته شدم ازبس هنگ میکنه ...هوآوی هم چندسال پیش داشتم واقعا عالی بود بااینکه ارزون بود الان خواستم ی گوشی  بگیرم خواهرم خودش شیائومی نوت ۹دیرو ز گرفت ب منم گفت مثل من بردار و من هنوز تصمیم نگرفتم 

مدل های قدیمی سامسونگ از سیپیو ضعیفی بهره مند بودن اما مدل های جدید این مشکل رو ندارن  و هر گو ...

۳سال پیش j7داشتم و الان a710 هردو هنگ میکنه بااینکه هیچی توش نیس😤 شنیدم مشکل هنگ واسه سامسونگه فقط الان خواستم شیائومی را امتحان کنم

مرسی پس حتما میگیرم

منم پول گوشی به سختی به دست آوردم و خیلی با وسواس خریدم امیدوارم خرید خوبی داشته باشی و بسلامتی استفاده کنی ..مراقب دوربین هم باش براش از این گلس مخصوص دوربین بگیر ضربه یا خط نیفته 

منم پول گوشی به سختی به دست آوردم و خیلی با وسواس خریدم امیدوارم خرید خوبی داشته باشی و بسلامتی استف ...

مرسی گلم شماهم خیر گوشیتو ببینی ....حتما حتما😘