2777
2789

نه عزیزم.نشانه ی زایمان نیست.چون من خودم طبیعی زایمان کردم میگم.

این درداتم دیگه از العان طبیعیه.من خودم اینقدر اینجوری بودم و هر روز میگفتم امروز زایمان میکنم درد دارم و خبری نبود که روز زایمانم هر چی میگفتم شوهرم میگفت تو یه ماهه هر روز داری زایمان میکنی و هنوز نزاییدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم.نشانه ی زایمان نیست.چون من خودم طبیعی زایمان کردم میگم. این درداتم دیگه از العان طبیعیه.من ...

خب خداروشکر یکم آروم شدم.چون هنوز زوده دوس دارم خوب وزن بگیزن بعد دنیا بیان

جدی؟؟وای استرس گرفتم😶

به حرف این خانوما گوش نکن بچه تو دوقلوعه باید بری دکتر

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم

همه ی بدن ها شبیه به هم نیستند 

نمیخام نگران بشی هر ادمی یه کتاب نوشته نشدست 

من دو روز ررد داشتم و هفته ۳۸ بودم

ولی دردم خفیف بود 

جون سرکلاژ داشتم از ترس ترکیدن سرکلاژ رفتم بیمارستان

که گفتن انقباض نداری ولی  ضربان قلب بچه کم و زیاد میشه

۴ بار تست ان اس تی گرفتن

لنقباض صفر بود ولی قلبش کم و زیاد میزد

همون شب اورژانسی عمل شدم

دکتر میگفت بچه داره درد میکشه

تو هم اینجور وقتا برو بیمارستان ولی فقط تزار معاینت کنن

یع تست بده خیالت راحت بشه

انشاالله که کوجولوها رو صحیح و سلامت بغل کنی

خب خداروشکر یکم آروم شدم.چون هنوز زوده دوس دارم خوب وزن بگیزن بعد دنیا بیان

چرا الکی میترسونن من نمیدونم.من خودم دوتا طبیعی زایمان کردم.خواهرمم کارشناسی ارشد ماماییه خیلی چیزا ازش یاد گرفتم.نشانه های خطر و نزدیک شدن زایمان یکی لکه بینیه یکی پاره شدن کیسه اب.

این دردی که شما داری با دراز کشیدن از بین میره یا خیلی کم میشه.اما درد زایمان هر بار بیشتر میشه حتی دراز بکشی 

چرا الکی میترسونن من نمیدونم.من خودم دوتا طبیعی زایمان کردم.خواهرمم کارشناسی ارشد ماماییه خیلی چیزا ...

دردام بیشتر نشده و زمان مشخصی هم نداره.یکم امشب کمرم مثل درد پریودی درد گرفته واسه همین میترسم