2777
2789
عنوان

پیام نوری های عزیز :

130 بازدید | 19 پست

من امسال علوم تربیتی قبول شدم اما چون چند سالی میشه که از درس فاصله گرفتم هر چی میخونم مطالب تو ذهنم نمیمونه 

کلا نا امید شدم 

راهکار بدین چکار کنم 

بعد چندوقت درست میشه ،بامشاور حرف بزنی خیلی بهتره ،کنترل میکنی ذهنتو

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکی از همکلاسیام الان بیست و پنج سالشه زمان زیادی هم از درس دور بوده از ما بیشتر میخونه چه تو حضوری چه تو مجازی 

مثلا ما برای یک درسی نیم ساعت وقت میزاریم اون دوساعت 

وقتی اون میتونه تو هم میتونی

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

منم علوم تربیتی خوندم گرایش پیش دبستانی و دبستانی یه راه بهت بگم من اوایل کل کتاب می خوندم ولی کم کم یاد گرفتم نمونه سوالات بخونم نمونه سوالات رهام با جواباش می خوندم نمره ام ۱۶ ۱۷ میشد ولی کل کتاب می خوندم ۱۲ ۱۱ میشدم نمونه سوال بگیر جواباشم جلوش پیدا کن بنویس بخون بهت قول می دم نمره ات عالی میشع البته بر واحدایی که منبعشون جدید مجبوری کل کتاب بخونی 

خیلی راحته پیام نور تستیه آزموناش بااینکه بیشتر درساش خودخوانه ولی خیالت راحت میشه راحت قبول شد

خدا کنه همینطوری که میگی باشه 

ولی الان به خاطر کرونا آزمونها رو احتمالا خود استادا میگیرن و معلوم نیست چطور باشه 

خدا کنه همینطوری که میگی باشه  ولی الان به خاطر کرونا آزمونها رو احتمالا خود استادا میگیرن و م ...

مجازی که خییییلی راحته من ترم آخر بودم این ترم معدلم ۱۹شد😂😂یعنی جزااختصاصی۴ من ۲۰ گرفتم 😂😂بعدشم پیام نور نمونه سوال مهام داره بیشتر سوالاش ازونه من ۶ترمه تموم کردم فقط هم مهام خوندم 

وجدان،صدای خداست...
یعنی کتاب رو اصلا نخوندی؟

ب خدا نه چون همسرمم حقوق خونده بود همه کتابارو داشتم ونخریدم ولی باور کن اصلا لای کتاب باز نکردم فقط نمونه سوال

تاخودت تواون جو قرار نگرفتی درک نمیکنی ولی یه درصدم شک نکن برو بخون 

وجدان،صدای خداست...