سلام مامانای مهربون .. من ۴ روزه تو اقدامم و امشب انتی بیوتیک سفیکسیم ۴۰۰ مصرف کردم ..میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
فکرنکنم منم موقع اقدام که اونماه حامله شدم کلی قرص چرک خشک کن خوردم
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکرنکنم منم موقع اقدام که اونماه حامله شدم کلی قرص چرک خشک کن خوردم
خیالم راحت شد .. یه لحظه استرس گرفتم
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
نه والله من شش ماه اقدام بودم چیزی نمیخوردم باردارم نمیشدم بعد گفتم شش ماه دیکه اقدام نمیکنم بچه نیمه دومی نشه اونماه کلی آنتی بیوتیک و پونه و رازیانه خوردم بعد ناخوداگاه باردار شدم . تاخبر در پریودی رو هم فکرمیکردم عوارض قرصهاست . استرس خودش عامل باردار نشدنه
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بسلامتی باشه انشالله که دوقلو سالم خدا بهت بده سعی کنید هیچ دارویی مصرف نکنید این موقعها الانم ...
خیلی ممنونم از دعای زیباتون🌹