2777
2789
عنوان

دوستان مهرطلبی بیان....

139 بازدید | 11 پست

سلام دوستان گلم من چند وقتیه فهمیدم مهرطلبم خیلی دارم اذیت میشم خیلی در موردش تحقیق کردم وکتاب مهرطلبی هاریت بریکر رو خوندم ولی مشکلم حل نشده کسی اگه تجربه ای داره یا حالش خوب شده جواب بده..... 

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو ك تحقيق كردي و خودت ميشناسي ميشه خلاصه توصيف كني چ ويژگي هايي داري

آدمهایی هستن که همیشه مهربونن کوتاه میان برای آشتی پیش قدم هستن ، فداکارن بقیه و به خودشون ترجیح میدن الویت آخر خودشون و خواسته هاشون هست متاسفانه منم مهر طلبم و درمان نداره

آدمهایی هستن که همیشه مهربونن کوتاه میان برای آشتی پیش قدم هستن ، فداکارن بقیه و به خودشون ترجیح مید ...

منم شنيده بودم راجع بهش 

منتهي بنظرم نمي اومد منم از اين دسته باشم

اخه انگار غرور كمي دارند 

من خيلي مهربونم و خيلي كارا برا اطرافيانم انجام ميدم

اما خب مغرور هستم يعني بين غرور و مهربوني زياد ك قرار بگيرم ديگه يعضي كارا رو انجام نميدم يا با ترديد هست

مهرطلبی با مهربونی فرق داره آدم های مهر طلب همیشه خواسته ونظر دیگران براشون مهمه. نیاز به تایید دارن 

همیشه ترس از تنهایی. تایید نشدن و... دارن اگه کاری برای دیگران میکنن بیشتر برای همینه که میترسن از تنهایی

مهرطلبی با مهربونی فرق داره آدم های مهر طلب همیشه خواسته ونظر دیگران براشون مهمه. نیاز به تایید دارن ...

من نياز ب تاييد ندارم  پس يعني نيستم

يعني مهربوني و كارم رو انجام ميدم تاييد بشه خوشحال ميشم تاييدم نشد شايد ناراحت بشم بعد ميگم ب درك  

همیشه ترس از تنهایی. تایید نشدن و... دارن اگه کاری برای دیگران میکنن بیشتر برای همینه که میترسن از ت ...

اها

من كاري ك انجام ميدم برا خود اون ادمها و كمك بهشون هست و اينكه بعد از كمك خب خودمم حس خوبي دارم از اينكه ب بقيه كمك كردم