2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچ وقت اینجوری فکر نکن.خانوادت دوستت دارن مطمئن باش

دارم دیوونه میشم 

برادرم فقط فکر خارج رقتنه میدونه اگه بره ما تو فشار میوفتیم بعد یبارم نمیگه من بیچاره کنکور دارم سر این من چهار سال یه مهمونی هم نرفتم بعد گفتنی هم میگن مگه هرزه ای بری تو خیابون دنبال عشق و حال 

به خاطر غرغر اینا دوسال از عمرمو سر تیزهوشان گذاشتم اما تا میگم فلان چیزو بلد نیستم بدهکار میشم 

کاش بمیییرم راحت شم  

دارم دیوونه میشم  برادرم فقط فکر خارج رقتنه میدونه اگه بره ما تو فشار میوفتیم بعد یبارم نمیگه ...

عزیزم باور کن توی خیابون رفتنا هیچی نیس.منم مثل خودت بودم همش اعتراض میکردم ولی الآن میفهمم که به نفعم شد

عزیزم باور کن توی خیابون رفتنا هیچی نیس.منم مثل خودت بودم همش اعتراض میکردم ولی الآن میفهمم که به نف ...

آخه گناهم چیه شیش سال از بهترین روزای عمرمو زندانی بودم 

خانوادمم فقط به برادرم اهمیت میدن کل زندگیمونو هزینه اون کردن بعد سر شهریه مدرسه داشتن منو قورت میدادن 

ای کاش دختر نبودم  

آخه گناهم چیه شیش سال از بهترین روزای عمرمو زندانی بودم  خانوادمم فقط به برادرم اهمیت میدن کل ...

میدونم .به منم میگفتن اون ۲تا خواهرتو فرستادیم دانشگاه آزاد واسه تو نداریم.من خودم کار کردم .

ببین عزیزم اصلا اعتراض نکن درستو بخون یه دانشگاه خوب قبول بشو بعدم برو سرکار.

دستت توی جیبت باشه.خیلی لذت بخشه