2777
2789
عنوان

🌺تو این شب قشنگ🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه حاجت چندین ساله سمیه هم دعا کنید لطفا منم واستون صلوات و استغفار کامل میفرستم

ممنونم. ان شالله براورده بشه. به حق این شب 

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

واقعا تویه همچین شبی میشه

آخه من شب آرزوها تویه حرم امام رضا ازش خواستم یک همراه زندگی نصیبم کنه ک کنارش خوشبخت بشم ولی نشد و طرف توزرد از آب دراومد و اصلا اونی نبود ک خودش و اطرافیانش میگفتن و نشون میدادن الان ۸ ساله فقط تحمل میکنم نگین جداشو چون شرایطش رو ندارم

تحقیق کردن چندجلسه صحبت کردن سه چهار ماه رفت آمد قبل ازدواج همش تظاهر و تظاهر😥😥

واقعا تویه همچین شبی میشه آخه من شب آرزوها تویه حرم امام رضا ازش خواستم یک همراه زندگی نصیبم کنه ک ...

دوباره دعاکن . این دفعه ازش بخوا همه چی رو درست کنه. و 

خوشبخت باشی.🌺 مطمئن باش میشه

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
ازش خواستم ممنون از امیدی ک بهم دادی برام قوت قلب بود امیدوارم

منم دعا کن.

به شدت شرایطم وخیمه.😔😭 ارزوم حسرت نشه فقط

اولیش ازدواج خواهرم .با یه ادم خوب ازدواج کنه وخوشبخت بشه

تورو خدا هر کی این پیام میبینه دعا کنه .سنش بالا رفته

وبتونه زودتر بچه دار شه

دومیشم سلامتی پدرو مادر وخانوادم وهمه پدر مادرا

انشاالله شره کرونا از سرمون رفع شه

الهی امین

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤
اولیش ازدواج خواهرم .با یه ادم خوب ازدواج کنه وخوشبخت بشه تورو خدا هر کی این پیام میبینه دعا کنه .س ...

ان شالله. به زودی . خوشبخت بشه. 

منم دعا کنید. به ارزوم برسم😭