2777
2789
عنوان

میخام امشب نصفه شب بشینم نماز بخونم بیاید اسماتون و بگید دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

المیرا.

لطفا برای سلامتی خانوادم دعا کن.

خدایا               دلم را کسانی شکستند که هرگز را‌ضی به شکستن دلشان نبودم        از آدم هایت نمیگذرم    از دل سنگشان     از جنبه نداشتن هایشان    از همه ی خوبی هایی که دلشان را زد                     خدایا            از خودم هم نمیگذرم حق من این همه مهربان بودن و احساس داشتن نبود     حق من اینهمه تنهایی نبود     خدایا من با آدم هایت بد نبودم      اما بد کردن       آنها را به تو واگذار میکنم........

طاهره  امیر

خداحاجت روات کنه

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

سلام عزیزم برای امام زمانمون دعا کنید

برای عاقبت بخیری و خونه‌دارشدنمون و بقیه مشکلاتمون دعا کنید

انشالله حاجت روا بشی 

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍