2777
2789

بِهوَرز کارمندی بهداشتی در روستا است که در یک یا چند خانه بهداشت مشغول به کار می‌باشد. در هر خانه بهداشت بر حسب تعداد جمعیت تحت پوشش آن خانه بهداشت، یک یا چند بهورز فعالیت می‌کنند. بهورز می‌تواند مرد یا زن باشد و معمولاً در هر خانه بهداشت یک بهورز مرد و یک بهورز زن مشغول به کار می‌باشند وظیفه و کار بهورزان شامل شناخت موقعیت جغرافیایی و جمعیتی منطقه، انجام سرشماری در منطقه تحت پوشش، بیماریابی و گزارش موارد جدید بیماری به مراکز بهداشتی درمانی، ارجاع بیماران به سطوح بالاتر، درمان‌های ابتدایی، ارائه آموزش‌های لازم به جمعیت هدف ،واکسیناسیون، خدمات تنظیم خانواده ، انجام کلرسنجی روزانه و بازرسی‌های بهداشت محیط و حرفه‌ای از کارگاههای تحت پوشش، انجام نمونه گیری‌های لازم ،بازرسی و انجام خدمات بهداشتی درمدارس تحت پوشش ،آموزش و مراقبت از بیماران روان،فشار خون و دیابت و نیز ارائه مراقبت‌های اولیه بهداشتی به گروه‌های هدف، شامل مراقبت از کودکان، دانش آموزان، جوانان، میانسالان، سالمندان و نیز مادران باردار در جمعیت روستا و ثبت کلیه اقدامات در سامانه یکپارچه بهداشتسیب یا روستاهایی است که تحت پوشش آن خانه بهداشت می‌باشند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گوگل🙄

با تشکر از ویکی پدیا 😂

با یه جستجو ساده میتونید خیلی راحت به جواب سوالتون برسید و نیازی به تاپیک زدن نیست، هرکی هم بخواد جواب بده، از خودش که چیزی در نمیاره، جستجو میکنه تو سایت های دیگه چی نوشتن، اونو میگه 

با تشکر از ویکی پدیا 😂 با یه جستجو ساده میتونید خیلی راحت به جواب سوالتون برسید و نیازی به تاپیک ز ...

بیشتر میخوام بدونم کارشون چیه حقوق و مزایاش چقده واسه آزمونش چیا باید بخونم سوالاتش چجوریه و و و 

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟!
بیشتر میخوام بدونم کارشون چیه حقوق و مزایاش چقده واسه آزمونش چیا باید بخونم سوالاتش چجوریه و و و&nbs ...

واسه آزمونش که باید تو آزمون های دانشگاه علوم پزشکی شرکت کنی حقوقش در حد کمک پرستار باید باشه دیگه هرچقدر که یه کمک پرستار میگیره، همونقدره

واسه آزمونش که باید تو آزمون های دانشگاه علوم پزشکی شرکت کنی حقوقش در حد کمک پرستار باید باشه دیگه ه ...

من هفته دیگه جمعه ازمون دارم نمیدونم سوالاتش چجوریه در چه سطحیه مث کنکوره یا ن

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟!
من هفته دیگه جمعه ازمون دارم نمیدونم سوالاتش چجوریه در چه سطحیه مث کنکوره یا ن

مثل کنکوره و سوالاش بیشتر در رابطه با عامل بیماری هاست، عامل بیماری تیفوس چیه؟ 

https://20begir.com/product/دانلود-رایگان-نمونه-سوالات-بهورزی/

اینجا میتونی رایگان دانلود کنی